Uutiset
 

Liity Loimun opiskelijajäseneksi vappuna, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi!

25.04.2017

Jos et ole vielä Loimun opiskelijajäsen, nyt on loistava tilaisuus liittyä! Loimu tarjoaa vappuaattona ja vappupäivänä liittyneille uusille opiskelijajäsenille loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi.

Vappu lähestyy päätä huimaavaa vauhtia! Ikimuistoisten hetkien, serpentiinin, perinteiden ja munkkien lisäksi tänä vappuna on tarjolla huikea Loimun liittymiskampanja! Loimu hemmottelee vappuaattona (30.4.) ja vappupäivänä (1.5.) liittyneitä uusia opiskelijajäseniä loppuvuoden ilmaisella jäsenyydellä. Etu on voimassa sekä Loimun vappuständeillä ympäri Suomen että verkossa liityttäessä.

Loimun jäsenenä olet oikeutettu Loimun jäsenetuihin ja -palveluihin. Niitä ovat esimerkiksi urapalvelut, vakuutusedut, työ- ja yksityiselämään liittyvät lakineuvontapalvelut, palkkasuositukset, koulutukset sekä palkkaneuvonta. Lisäksi Loimu tekee tiivistä yhteistyö Loimun alojen ainejärjestöiden kanssa, jotta kaikki alojemme opiskelijat saisivat parhaat mahdolliset valmiudet työelämää varten jo opintojen aikana.

MITÄ: Uusille opiskelijajäsenille Loimun loppuvuoden jäsenyys ilmaiseksi
MISSÄ: Netissä ja Loimun vapputapahtumissa
MILLOIN: Vappuaattona (30.4.) ja vappupäivänä (1.5.)
MIKSI: Koska Loimu on opiskelijan tuki, turva ja luotettava kumppani niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. 

Vappuhulinoiden ohessa on siis loistava hetki liittyä Loimuun ja kuitata itsellesi Loimun ilmainen jäsenyys loppuvuoden ajaksi! Kampanjan koskee vain Loimun jäsenmaksua. Mahdollinen työttömyyskassan jäsenmaksu maksetaan normaalisti.

Liity Loimun opiskelijajäseneksi tästä.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu