Uutiset
 

Uusi jäsenetupalvelu member+ Loimun jäsenille on nyt avattu!

27.04.2017 | Henri Annila

Akavalaisten oma jäsenetupalvelu member+ on nyt avattu osoitteeseen www.memberplus.fi.

Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten. Olemme halunneet ottaa palveluun mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistöllemme lisäarvoa.

Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyviä etuja. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.

Huomaathan, että vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä.

Löydät palvelusta myös vain Loimun jäsenille kohdennetut edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi/kirjauduttasi sivustolle. Haluamme näin tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita voit jäsenyytesi kautta hyödyntää.

Omat etumme löydät luonnollisesti myös omilta www-sivultamme.

Seuraa member+ palvelua Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme sekä erikoistarjouksista. Löydät Member+:n osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi

Member+ tiimi ottaa myös ilomielin vinkkejä siitä, minkälaisia jäsenetuja haluaisit meidän neuvottelevan. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen info@memberplus.fi tai Loimun toimistolle osoitteeseen henri.annila@loimu.fi.

Tervetuloa käyttäjäksi -  www.memberplus.fi!

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu