Uutiset
 

Hyödynnä matkustajavakuutusetu kesälomalla!

01.06.2017

Lomasesonki on käsillä ja varsinaisen jäsenen sekä opiskelijan jäsenetuihin sisältyvälle matkustajavakuutukselle varmasti paljon tarvetta. Jäsenkorttisi (mobiili- tai muovinen kortti) toimii myös vakuutustodistuksena.

Jos sinulla ei vielä ole Loimun jäsenkorttia, voit tilata sen joko muovisena tai mobiilikorttina www.loimu.fi -sivuston Jäsenintranetissä. Klikkaa auki 'Muokkaa omia tietoja' ja kirjoita tilauspäivämäärä valintasi mukaan joko Tilaan mobiilijäsenkortin' -kenttään tai 'Tilaan muovisen jäsenkortin' -kenttään.

Jos olet valinnut mobiilikortin, käy tarkistamassa Loimun verkkosivujen Jäsenintranetin kautta, että jäsenrekisterissä oleva puhelinnumerosi on oikein. Mobiilikortti lähetetään Matkapuhelinnumero-kentässä olevaan numeroon. Tilauksen ajankohdasta riippuen jäsenkortin toimitus voi kestää muutamia viikkoja.

Jos et ehdi saada korttia ennen matkaasi, voit tulostaa itse vakuutustodistuksen Loimun nettisivujen Jäsenintranetin kautta.

Jäsenintran kohdassa Lomakkeet, vapaa-ajan matkustajavakuutus -osiosta löytyy suora linkki ’Vakuutustodistus’ tulostettavaan PDF-lomakkeeseen, johon voit itse täyttää nimesi ja syntymäaikasi.

Matkavakuutuksen ehdot sekä lisätiedot www.turva.fi/loimu.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2018 Loimu