Uutiset
 

Tervetuloa Loimun luontoretkelle Repovedelle!

23.08.2017

Retki järjestetään 8.-10.9. ja se on tarkoitettu Loimun opiskelijajäsenille sekä loimulaisille vastavalmistuneille ja opiskelijanmielisille jäsenille. Ilmoittaudu retkelle mielellään 24.8. torstaihin mennessä, mutta viimeistään 27.8. sunnuntaina.

Retken aikana pääset ihastelemaan ja ihmettelemään Olhavanvuorta, Lapinsalmen riippusiltaa, Kuutinkanavaa ja monia muita kansallispuiston ihmeitä sekä tutustumaan muihin loimulaisiin. Iltaisin rentoudutaan telttasaunan lempeissä löylyissä ja nuotion ääressä istuen. 

Loimun ensimmäinen luontoretki järjestetään 8-10.9.2017 (pe-su) Repoveden kansallispuistossa Kouvolassa. Retken tukikohtana toimii Valkjärven leirintäalue. Retkelle tulijat majoittuvat omissa teltoissa tai laavuissa. Telttasauna, tulipaikat ja ruokailukatokset ovat käytössämme koko viikonlopun ajan.

Ohjelma on varsin vapaamuotoinen. Perjantaina asetutaan taloksi ja lämmitetään sauna. Lauantaina on mahdollista vaeltaa laajemmin kansallispuistossa omatoimisesti tai ohjatusti. Koska retkelle on lähdössä monipuolisesti osaajia loimulaisilta aloilta, voi jokainen oman halukkuutensa mukaan järjestää muille retkeilijöille ohjelmaa ja perehdyttää heitä ympäröivän luonnon saloihin.

Jokainen retkelle lähtijä vastaa omasta ruokahuollostaan. Kannustamme muodostamaan pieniä ruokaryhmiä ja autamme tarvittaessa ryhmien muodostamisessa sekä ruokalistan suunnittelussa. Jos sinulla ei ole trangiaa, on sellainen mahdollista lainata Loimun kautta.

Repovedelle saavutaan kimppakyydeillä tai tilaisbussilla, riippuen käytettävissä olevien autojen määrästä. Mahdollisia tapaamispaikkoja ovat autojen lähtöpaikkakunnat, Kouvola ja Mikkeli. Tapaamispaikat määräytyvät sen mukaan, mistä päin ihmiset ovat tulossa. Jokainen hoitaa itse oman kyytinsä tapaamispaikalle. Tapaamispaikka tai -paikat varmistuvat, kun osallistuja- ja autotilanne on selvillä. Lähtö tapaamispaikoilta Repovedelle tapahtuu perjantaina alkuillasta ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina alkuiltapäivästä.

Hintaa retkelle tulee osallistujamäärästä riippuen enintään 40 euroa. Osallistumismaksu sisältää leirintäalueen käytön, telttasaunan ja mahdollisen tilausbussin. Retkelle mahtuu 50 osallistujaa. Loimun jäsenenä voit ottaa mukaan myös yhden liittoon kuulumattoman retkeilijän. Retki on tarkoitettu lähtökohtaisesti Loimun opiskelijajäsenille ja vastavalmistuneille, mutta kaikki Loimun jäsenet ovat tervetulleita Repovedelle.

Lisätietoja Loimun tapahtumakalenterista, tästä tapahtumasta ja Loimun opiskelija-asiamieheltä Henri Annilalta (henri.annila@loimu.fi, 09 6226 8550).

Ilmoittautudu mukaan viimeistään 27.8. sunnuntaina. Lomakkeen löydät täältä.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2017 Loimu