Uutiset
 

Metsänhoitaja Helena Herttuainen Loimun uusi puheenjohtaja

25.11.2017

Loimun valtuusto valitsi kokouksessaan liiton puheenjohtajaksi Helena Herttuaisen 2018 - 2019 toimikaudelle.

Helena Herttuainen työskentelee Suomen 4H-liitossa aluejohtajana. Hän on toiminut Loimun 2. varapuheenjohtajana 1.1.2017 alkaen ja sitä ennen Metsänhoitajaliiton varapuheenjohtajana.

- Haluan tehdä Loimusta akateemisten ammattiliittojen edelläkävijän, jolla on kasvava jäsenmäärä, jäsenille tässä todellisuudessa relevantit palvelut ja toimialoja eteenpäin vieviä näkemyksiä ja avauksia, Helena Herttuainen linjaa. - Me loimulaiset rakennamme valoisampaa tulevaisuutta. Meidän osaamisemme varassa ratkaistaan koko ihmiskunnan kannalta tärkeitä kysymyksiä.

- Toimimme mm. ympäristöaloilla, energia-alalla, terveyden ja hyvinvoinnin parissa, kemian- ja lääketeollisuudessa sekä metsäalalla. Nyt meidän tulee löytää sitä yhteistä liimaa, joka sitoo alat ja toimijat yhteen lisäten alojemme kasvua ja vetovoimaa. Sitä varmasti löytyykin, kun katsoo vaikka, minkälaista kehitystä tapahtuu esimerkiksi biotaloudessa tai kiertotaloudessa tällä hetkellä, hän pohtii.

- Uusi liittomme Loimu on akavalaisittain keskikokoinen työmarkkinavaikuttaja, jonka tavoitteena on, että jäsenemme menestyvät työelämässä. Menestyvät ja työssään viihtyvät ammattilaiset tuottavat kasvua ja hyvinvointia omille työyhteisöilleen ja koko yhteiskunnalle.

Puheenjohtajan toimikausi on 1.1.2018 - 31.12.2019.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Helena Herttuainen, puh. 050 441 8636

Lue Loimun lehdistötiedotteita STT:n uutishuoneesta

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu