Uutiset
 

Hae Loimun kampuspromoottoriksi Ouluun!

24.04.2018

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi KAMPUSPROMOOTTORIA OULUUN.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin omalla kampuksella. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Turku, Itä-Suomen yliopisto sekä Tampere) sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksellaan.

Promoottorin työssä tärkeää on yhteydenpito kampuksen ainejärjestöihin ja opiskelijoihin sekä paikkakunnan keskeisiin toimijoihin mm. yliopiston ja työelämän osalta. Promoottorit työskentelevät osana Loimun järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus ja yhteydet kampuksen opiskelijajärjestöihin ovat hakijalle eduksi. Reipas ote ja joustavuus ovat tehtävässä hyödyksi. Myös sujuva englannin kielen taito sekä alan ammattijärjestöjen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla. Loimun kampuspromoottorina pääset luomaan verkostoja keskeisten työelämätoimijoiden kanssa sekä vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena. Yhteensä tehtäviä on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja työ soveltuu hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Kampuspromoottoreilla on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään sunnuntaina 13.5.2018 klo 23:59 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan 14.-15.5.2018. Haastattelut suoritetaan samalla viikolla ensisijaisesti 17.5.2018 Skype-yhteyden kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä, pääsisitkö Skype-yhteydellä haastateltavaksi 17.5. sekä monelta tämä kävisi. Jos haastattelu ei käy tuolloin, ilmoitathan jo valmiiksi, mitkä ajat sinulle sopisivat. Haastattelujen jälkeen lopullisen päätöksen valinnasta tekee Loimun hallitus kokouksessaan 31.5.2018.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu