Uutiset
 

Loimu etsii opiskelija- ja järjestökoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

06.08.2018

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry hakee toimistolleen Helsinkiin vahvistusta järjestötiimiin.

Varsinaisen opiskelija- ja järjestökoordinaattorin jäädessä opintovapaalle haemme hänelle sijaista ajalle 17.9.2018-5.4.2019. Tehtävä on osa-aikainen 22,5 h/vko ja soveltuu opintojen ohessa tehtäväksi.

Opiskelija- ja järjestökoordinaattorina vastaat Loimun valtakunnallisesta opiskelijatoiminnasta. Koordinoit, ohjaat ja avustat seitsemällä eri paikkakunnalla toimivia Loimun kampuspromoottoreita sekä opiskelijayhdistyksiä. Vastaat Loimun näkyvyydestä opiskelijoiden keskuudessa, opiskelijajäsenten rekrytoinnista sekä liiton opiskelijamarkkinoinnin kehittämisestä. Opiskelijatoiminnan lisäksi tehtävä saattaa sisältää muita järjestötehtäviä riippuen omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden kandidaatti ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Sinulla on hyvät organisointi-, ajanhallinta- sekä koordinointitaidot ja osaat suunnitella sekä ohjata omaa ja muiden työskentelyä oma-aloitteisesti. Arvostamme sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kokemusta opiskelija- ja järjestötoiminnasta, esiintymisestä ja itsenäisestä työskentelystä. Tehtävässä on hyötyä sosiaalisen median osaamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi. Loimun toimistolla työskentelet järjestötiimissä ja olet osa tiivistä yli kaksikymmenhenkistä työyhteisöämme. Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorina pääset vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön ja järjestötoimintaan. Loimussa saat näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.8. klo 23:59 mennessä sähköpostitse pdf-muodossa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi). Mahdolliset haastattelukutsut lähetetään viikon 34 aikana. Itse haastattelut suoritetaan 30.8. ja 31.8.2018. Valitulle ilmoitetaan valinnasta 3.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat järjestötiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (johanna.hristov@loimu.fi, puh. 09 62268 552, lomalla 14.8.2018 asti) sekä nykyinen opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (toni.sairanen@loimu.fi, puh. 09 62268 552).

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on 15 000 ja jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu