Uutiset
 

Fuksi- ja tuutorikampanjat ovat taas täällä

11.09.2018

Kyllä nyt fukseja ja tuutoreita hemmotellaan! Näistä kampanjoista saa vinkata kaikille omille tutuille tuutoreille ja tänä vuonna opintonsa aloittaneille.

Fukseille ensimmäinen vuosi on ilmainen

Ensimmäisen opintovuotensa aikana liittyvät uudet opiskelijajäsenet saavat liiton työttömyyskassattoman opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi toisen opiskeluvuotensa jouluun asti. Liittyä voi paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständeillä, joita järjestetään tasaisin väliajoin kampuksilla tai tästä . Muistathan kirjoittaa aloittamisvuotesi lomakkeelle!

Liittymällä heti opintojen alussa liittoon, pääset hyödyntämään monipuolisia palveluitamme. Loimun auttaa sinua esimerkiksi CV:n ja LinkedIn-profiilin kohdentamisessa tulevaan työpaikkaasi. Saat myös vinkkejä hyvistä työpaikoista, uratietämystä ja palkkaosaamista. Lisäksi edunvalvontamme ja lakimiespalvelut ovat käytössäsi.

Aktiiviset tuutorit palkitaan

Loimu jakaa 50 euron Superlahjakortin valtakunnallisesti kahdeksalle (8) eniten fukseja eli vuoden 2018 syksyllä aloittaneita opiskelijoita liittymään saaneelle tuutorille. Liittyneiden fuksien määrä arvioidaan suhteessa koulutusohjelmassa paikkakunnalla aloittaneisiin. Kilpailuaika on 20.8.-31.10.2018. Jotta tuutori voisi saada palkinnon, fuksin on kirjoitettava tuutorin nimi Loimun liittymislomakkeen Lisätiedot-kenttään. Maan parhaille tuutoreille ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnostaan. Kilpailuun osallistuvan tuutorin täytyy olla Loimun jäsen.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu