Uutiset
 

Loimu etsii kampuspromoottoria Jyväskylän kampukselle

07.11.2018

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimu opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi 1.1.2019 lähtien

KAMPUSPROMOOTTORIA JYVÄSKYLÄN KAMPUKSELLE

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin omalla kampuksella. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Oulu, Turku, Itä-Suomen yliopisto sekä Tampere) sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksellaan.

Promoottorin työssä tärkeää on yhteydenpito kampuksen ainejärjestöihin ja opiskelijoihin sekä paikkakunnan keskeisiin toimijoihin mm. yliopiston ja työelämän osalta. Promoottorit työskentelevät osana Loimun järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus ja yhteydet kampuksen opiskelijajärjestöihin ovat hakijalle eduksi. Reipas ote ja joustavuus ovat tehtävässä hyödyksi. Myös sujuva englannin kielen taito sekä alan ammattijärjestöjen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla. Loimun kampuspromoottorina pääset luomaan verkostoja keskeisten työelämätoimijoiden kanssa sekä vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena. Yhteensä tehtäviä on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja työ soveltuu hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Kampuspromoottoreilla on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Miia Komulaiselle (miia.komulainen@loimu.fi) viimeistään torstaina 29.11.2018 klo 23:59. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Miia Komulainen (puh. 09 62268 551) ja Jyväskylän kampuspromoottori Santtu Kärkkäinen (p. 050-5721680).

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan 3. - 4.12.2018. Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti tiistaina 11.12. Skype-yhteyden kautta. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään maanantaina 17.12.2018.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu