Uutiset
 

Loimun valtuusto hyväksyi strategian vuosille 2019 - 2024

24.11.2018

Loimun visiona on olla vuonna 2024 tyytyväistä ja kasvavaa jäsenkuntaa palveleva aktiivinen vaikuttaja. Loimun missio on sen jäsenten hyvinvointi ja menestys. Toimintaa ohjaavat arvot ovat jäsenkeskeisyys, yhdenvertaisuus, rohkeus ja vastuullisuus.

Loimun valtuusto hyväksyi strategian sääntömääräisessä syyskokouksessaan tänään.

- Strategian lähtökohtana on ollut ihan se Loimun perusjäsen, jonka edellytykset hyvään työelämään Loimu haluaa taata, toteaa Loimun valtuuston puheenjohtaja Merli Juustila. - Loimu haluaa palvella aktiivisesti jäseniään, mutta myös lähteä rohkeasti rakentamaan uudenlaista ay-liikettä, johon kaikki haluavat kuulua. Loimulaiset alat ovat keskeisiä esimerkiksi ilmastonmuutoksen ratkaisussa ja jäsenten pitää voida luottaa siihen, että Loimu on takaamassa heille hyviä edellytyksiä toteuttaa tätä työtä. Strategia toimii pohjana kaikelle tälle.  

Loimun strategia on syntynyt vuoden 2018 aikana Loimun strategiatyöryhmän, hallituksen, valtuuston ja toimiston työskentelyn tuloksena.

- Loimun missio on jäsenten hyvinvointi ja menestys. Tästä olemme hyvin yksimielisiä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Helena Herttuainen. - Strategiatyö sujui innostuneessa ja hyvässä hengessä ja lopputulos on onnistunut.

Loimun valtuusto hyväksyi lisäksi strategian linjausten mukaan laaditun toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019.

Tutustu Loimun lupauksiin valoisammasta tulevaisuudesta tästä!

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu