Uutiset
 

Jäsenmaksujen postitus käynnistyy

29.01.2019

Loimun jäsenmaksulaskut postitetaan viikon 5 aikana kaikille itse jäsenmaksunsa maksaville.

Jäsenmaksun voi halutessaan suorittaa joko erissä (4 erää) eräpäivien mukaisesti tai koko vuoden jäsenmaksun kerralla. Työnantajaperinnässä olevien veloitukset jatkuvat normaalisti.

Helpoin tapa maksaa liiton jäsenmaksua on käyttää e-laskua. Siinä jäsenmaksu peritään kuukausittain ja summa päivittyy vuoden mittaan, mikäli jäsenyydessä tapahtuu muutoksia. Maksun veloituspäivä on aina kuukauden 15. päivä.

Voit tilata e-laskun verkkopankissasi. Valitse siellä olevasta laskuttajaluettelosta liiton nimi. Ilmoita e-laskutilauksen yhteydessä yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi. Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi. Lisätietoja e-laskusta ja suoramaksusta löytyy Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta www.fkl.fi.

Sähköinen alennusanomus löytyy jäsenintranetistä kohdasta ”Lomakkeet”. Jäsenintranetiin pääset kirjautumaan verkkosivujen etusivulta. Käyttäjätunnus on jäsennumero ja oletussalasana on henkilötunnuksen neljä viimeistä merkkiä.

Jäsenmaksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Lähetämme verottajalle tiedot vuoden 2018 aikana suoritetuista jäsenmaksuista helmikuussa.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu