Uutiset
 

Loimu etsii kampuspromoottoria Turkuun

09.05.2019

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000 ja jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajiksi 1.8.2019 lähtien

KAMPUSPROMOOTTORIA TURKUUN.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin omalla kampuksella. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Itä-Suomen yliopisto, Oulu sekä Tampere) sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksellaan.

Promoottorin työssä tärkeää on yhteydenpito kampuksen ainejärjestöihin ja opiskelijoihin sekä paikkakunnan keskeisiin toimijoihin mm. yliopiston ja työelämän osalta. Promoottorit työskentelevät osana Loimun 12 henkistä järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin ovat hakijalle eduksi. Reipas ote ja joustavuus ovat tehtävässä hyödyksi. Myös sujuva englannin kielen taito sekä alan ammattijärjestöjen tuntemus katsotaan eduksi. Turun tehtävän osalta toivotaan sujuvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä tulet toimimaan niin Turun yliopiston kuin ruotsinkielisen Åbo Akademin opiskelijoiden parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla. Loimun kampuspromoottorina pääset luomaan verkostoja keskeisten työelämätoimijoiden kanssa sekä vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena. Yhteensä tehtäviä on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja työ soveltuu hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Kampuspromoottoreilla on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään sunnuntaina 2.6.2019 klo 23.59 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

 

Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä 3.-4.6.2018 ja ne suoritetaan ensisijaisesti maanantaina 10.6. klo 9:00-18:00 välisenä aikana Skype-yhteyden kautta.  Haastattelu vie noin tunnin.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu