Uutiset
 

Loimu hakee kampuspromoottoria Turkuun ja Ouluun - haku päättyy 15.9.

21.08.2019

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi kampuspromoottoria Turkuun ja Ouluun.

Kampuspromoottorin työhön kuuluvat liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin vastuukampuksilla. Kampuspromoottorin tehtävänä ovat mm.:

  • Koordinoida liiton opiskelijatoimintaa omalla kampuksellaan
  • Järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia
  • Osallistua liiton opiskelijaviestintään
  • Jäsenhankinta omalla kampuksellaan

Työskentelet yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, kampuspromoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Itä-Suomen yliopisto, Oulu, Turku sekä Tampere) sekä paikallisten kampuksien opiskelija-aktiivien kanssa. Promoottorit työskentelevät osana Loimun 12-henkistä järjestötiimiä. 

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin tai kiltoihin ovat hakijalle eduksi. Huomaathan, että Turussa toimintamme kattaa myös ruotsinkielisen Åbo Akademin, jossa ruotsin kielitaito on merkittävä etu. Tarvittaessa Åbo Akademin osalta tehtävässä auttavat paikalliset ruotsinkieliset opiskelija-aktiivimme.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään 15.9.2019 klo 23:59 pdf-muodossa.Ilmoitathan hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet kampuspromoottoriksi. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Työhaastattelut suoritetaan ensisijaisesti Skype-yhteyden kautta. Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä erikseen haastatteluihin päässeiden kanssa. Haastattelu vie noin tunnin. Toivomme, että voit aloittaa työt jo 1.10.2019 alkaen.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu