Uutiset
 

Loimu hakee kampuspromoottoreita Tampereelle ja Itä-Suomen yliopistoon - haku päättyy 3.11.

11.10.2019

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi KAHTA KAMPUSPROMOOTTORIA.

Kampuspromoottorit palkataan Tampereen ja Itä-Suomen yliopistokampuksille.

Molempien kampuspromoottoreiden työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus. Itä-Suomen yliopistolla kampuspromoottori toimii yliopiston Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Tampereella toimintaa on keskustan ja Kaupin kampuksilla. Kohdealojasi Tampereella ovat mm. matematiikka, tilastotiede, bioteknologia sekä ympäristöpolitiikka ja aluetiede.

Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Oulu sekä Turku) sekä paikallisten opiskelija-aktiivien kanssa järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikataulussa. Aikaisempi järjestökokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksien ainejärjestöihin tai kiltoihin ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään 3.11.2019 klo 23:59 pdf-muodossa. Tampereen promoottorintyötehtäviin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Tampereen nykyiseen kampuspromoottoriin Heidi Heikkilään (puh. 050 594 6508, myös WhatsApp). Molempiin tehtäviin liittyen kysymyksiin vastaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551). Hän on tavoitettavissa 28. - 29.10. Työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa tiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552).

Työhaastattelut suoritetaan ensisijaisesti Microsoft Teams -yhteyden kautta. Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä erikseen haastatteluihin päässeiden kanssa. Haastattelu vie noin tunnin.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on noin 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu