Uutiset
 

Loimun työmarkkinatutkimus on käynnissä – sinunkin vastauksesi on tärkeä!

08.11.2019

Loimun varsinaiset jäsenet ovat eilen saaneet sähköpostiinsa kutsun vastata tämän vuoden työmarkkinatutkimukseen. Toivomme, että annat aikaasi ja vastaat kyselyyn – se koituu kaikkien loimulaisten yhteiseksi hyödyksi!

Jokainen vastaus on korvaamaton, sillä on ensisijaisen tärkeätä, että meillä on kattavaa ja luotettavaa tietoa jäsenkunnan tilanteesta. Tutkimuksella kerättyä tietoa hyödynnetään Loimun edunvalvonta- ja neuvontatyössä, palkkasuositusten määrittelyssä sekä neuvoteltaessa työehdoista työnantajan edustajien kanssa.

Kyselyyn vastaaminen kestää vastauksistasi riippuen noin 5 - 15 minuuttia. Kyselyn päätteeksi voit halutessasi osallistua arvontaan. Kaikkien vastaajien kesken arvomme 400 euron lahjakortin sekä 10 kappaletta Finnkinon kahden elokuvalipun paketteja. Arvontaa varten täyttämiäsi nimi- ja yhteystietojasi ei voida yhdistää kyselyyn antamiisi vastauksiin.

Kutsu työmarkkinatutkimukseen lähti eilen otsikolla Loimun työmarkkinatutkimus 2019 kaikille Loimun varsinaisille jäsenille joilla on jäsenrekisterissä toimiva sähköpostiosoite. Jos olet varsinainen jäsen etkä saanut kutsuviestiä, ole yhteydessä anna.melkas (at) loimu.fi

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu