Uutiset
 

Uudet kampuspromoottorit aloittivat Tampereella ja Itä-Suomen yliopistossa

11.12.2019

Loimun kampuspromoottoriverkosto sai uudet innokkaat tekijät Tampereelle ja Itä-Suomen yliopistoon, kun Rosa Karvonen ja Michelle Kozlova aloittivat työnsä marraskuussa 2019!

Itä-Suomen yliopistossa biologiaa opiskeleva Michelle Kozlova odottaa promoottorin työssä erityisesti muihin opiskelijoihin tutustumista ja sitä, että pääsee yhdessä vaikuttamaan ja tekemään opiskelijoille parempaa tulevaisuutta ammattiliiton avulla. Itä-Suomen yliopiston promoottorina Michelle vastaa myös Kuopion kampuksella Loimun opiskelijatoiminnan tukemisesta. Tampereen uusi kampuspromoottori, bioteknologiaa opiskeleva Rosa Karvoseen on innoissani siitä, että pääsee tuomaan Loimua tutummaksi opiskelijoille. – Olen saanut Loimusta paljon apua sekä iloa, ja toivo että myös kaikki muut Tamperelaiset loimulaiset kokisivat samalla tavoin, Rosa kertoo.

Molemmilla uusilla promoottoreilla on kokemusta järjestötoiminnasta ja Loimun opiskelijatoiminnasta omilla kampuksillaan. Ensimmäisenä Rosan työlistalla on Tampereella opiskelevien loimulaisten saaminen mukaan toimintaan ja Loimun opiskelijayhdistyksen perustaminen Tampereelle. Michelle aikoo puolestaan panostaa turvallisen ja hyvän ilmapiirin luomiseen. – Yhteiset pelisäännöt ja hyvä tekemisen meininki, sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan jatkoa, Michelle toteaa.

Loimun jäsenyyden hyödyt ovat molemmilla uusilla promoottoreilla kirkkaina mielessä. –Loimusta on apua monessa kinkkisessä tilanteessa! Loimulaisten työnhakuiltamat rohkaisivat minua hakemaan moniin ennalta-arvaamattomiin kesätyöpaikkoihin ja sain paljon apua cv:n sekä työhakemuksen tekemiseen, tiivistää Rosa. Michelle puolestaan korostaa Loimun tarjoamaa tukiverkostoa: – Itse olen tykännyt, kuinka helposti lähestyttävä ammattiliitto Loimu on. Se on myös osa sitä tukiverkostoa, jota varsinkin vastavalmistuneena tulee tarvitsemaan. Työelämän ensi metreille tulee paljon uusia asioita vastaan, joihin yliopisto ei suoranaisesti valmista.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu