Uutiset
 

Suomen metsäkeskuksen TES-neuvottelut jatkuivat

22.01.2020

Suomen metsäkeskuksen työehtosopimusneuvottelut jatkuivat työaikakysymyksissä, mutta edelleen odotetaan ns. yleisen linjan muodostumista palkkaratkaisuissa.

Edellisessä TES-neuvottelussa osapuolet antoivat neuvotteluesityksensä ilman palkantarkistusesityksiä. Valmiutta edetä palkkaratkaisussa ei puolin ja toisin ole, koska ns. yleinen linja on yhä auki. Viikon kuluessa on työehtosopimuksen tekstikysymyksiä valmisteltu ja tänään todettiin valmistelun tilanne työnantajaliitto Paltassa pidetyssä neuvottelussa. Tämän päiväisen neuvottelun tärkeimpänä aiheena olivat tulkinnat uuden työaikalain vaatimista kirjauksista työehtosopimukseen.

Neuvotteluun osallistuivat kaikki nimetyt metsäkeskuksen neuvottelijat eli liitoista asiamiehet Ilpo Puputti Metosta, Päivi Salin Jytystä ja Jukka Sippola Loimusta sekä pääluottamusmiehet Jyrki Vuorenmaa (Meto), Marjo Virtanen (Jyty) ja Seppo Leinonen (Loimu). Työnantajapuolta edustivat neuvottelujohtaja Olli Nurminen Paltasta ja hallintojohtaja Jorma Tolonen metsäkeskuksesta.

Neuvottelut jatkuvat Paltassa 28.1.2020. 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu