Uutiset
 

Loimu hakee kampuspromoottoria Kumpulaan - haku päättyy 23.2.

30.01.2020

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi kampuspromoottoria Helsingin yliopiston Kumpulan kampukselle.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Viikki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere sekä Turku) sekä kampuksien opiskelija-aktiivien kanssa järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksillaan.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikataulussa. Aikaisempi järjestökokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin tai kiltoihin ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 30 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään 23.2.2020 klo 23:59 pdf-muodossa. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Työhaastattelut suoritetaan Loimun toimistolla (Mikonkatu 8 A, 8. krs, Helsinki). Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä erikseen haastatteluihin päässeiden kanssa. Haastattelut pidetään lähtökohtaisesti 3.3.2020. Haastattelu vie noin tunnin. Perehdytys tehtävään pidetään maaliskuun aikana valitulle.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan fyysikoita, matemaatikoita, biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä– ja monia muita.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu