Uutiset
 

Mentoroinnilla nostetta tulevaisuuteen!

30.01.2020

Loimun mentorointiohjelma alkaa taas!

Noin vuoden mittainen mentorointi selkeyttää suunnitelmia uran taitekohdissa ja vahvistaa ammatillista verkostoa. Mentorointi voidaan nähdä kehittymisprosessina, jossa avartuvat sekä aktorin että mentorin ajatusmaailma ja näkökulmat.

Katso lisää ja hae mukaan 23.2. mennessä.

Kiinnostaako mentorina toimiminen? 
Mentori koetaan myös tsemppaajana, tukena ja luotettuna keskustelukumppanina, joka auttaa hahmottamaan urapolkua ja sen vaihtoehtoja. Mentoreita kaivataan usein lääketeollisuudesta, ministeriöistä, järjestöistä ja tutkijauralta, mutta myös monesta muusta organisaatiosta. Mikäli olisit valmis keskustelemaan urasta ja valinnoistasi, työelämän vaatimuksista, sekä pohtimaan aidosti aktorin uravaihtoehtoja ja henkilökohtaisia vahvuuksia, ottaisimme sinut mielellämme mentorlistallemme.

Loimun mentorointiohjelmalla unelmatyöhön 
Loimun mentorointiohjelmaan hakeutuneet odottavat useimmiten selvyyttä tulevaisuuteen ja apua ammatillisen verkoston rakentamiseen. Enimmäkseen odotuksena on, että mentoroinnissa puhutaan osaamisesta ja sen profiloinnista, miten päästä tietyn tyyppisiin tehtäviin tai parannetaan vinkein työnhakutaitoja.

Palaute mentorointiohjelmaan osallistuneelta:
"Vielä kiitokset mentorointiohjelman järjestämisestä. Satuin tosiaan Loimun kautta löytämään mentorini, hänestä on ollut suuri apu. Ja maaliskuussa itse asiassa aloitan unelmatyössäni. Mentoroinnilla on ollut tällä matkalla tärkeä rooli eli suuret kiitokset Loimulle!"
Ympäristösuunnittelija, valmistunut 2019

Ilmoittauduwww.loimu.fi > Jäsenintranet (Kirjaudu sisään omalla jäsennumerollasi) > Omat tiedot > [x] Haluan toimia mentorina tarvittaessa

Lue lisää mentoroinnista täältä.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu