Uutiset
 

Toimiston palveluajat kesä-elokuussa

24.08.2020

Maanantaina 1.6. Loimun jäsenpalvelut siirtyvät kesän palveluaikoihin.

Jäsenasioiden puhelinpalvelu 09 62268 510 (jäsenmaksuasiat) on avoinna kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 12. Heinäkuussa jäsenasioiden puhelinpalvelu on suljettu.

Työ- ja virkasuhdeasioissa tavoittaa Lakiluurista päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Mikäli haluat lähettää esim. työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään salattua sähköpostia. Ohjeet löydät liitteestä (pdf). Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla. 

Urapalveluiden jäsenintranet palvelee koko kesän ajan; katso Loimun omia koulutustallenteita tai vertaa palkkatasoja Palkkanosturilla (vaatii kirjautumisen). Loimun uraportaalin videokirjasto ja webinaaritallenteet ovat käytettävissäsi verkossa, samoin ajanvaraus henkilökohtaiselle valmennukselle osaamisesi ja hyvinvointisi tueksi. Työnhakijoiden avuksi olemme keränneet alan työpaikat yhteen Loimun avoimet työpaikat -sivustolle. Voit tehdä haluamillasi kriteereillä avoimien työpaikkojen hakuvahdin sähköpostiisi tai seuraa Loimun jäsenille sopivia avoimia työpaikkoja some-kanavissa FacebookissaLinkedIn:ssä ja Twitterissä. CV:n, hakemuksen ja LinkedIn-profiilien kommentointipalvelut sekä henkilökohtainen palkkaneuvonta ovat kesällä kiinni. Katso lisää urapalveluiden verkkosivulta.

Loimun vaihde on kesä- ja elokuussa maanantaista torstaihin klo 10 – 14, vaihde 09 6226 850. Heinäkuun toimisto on suljettu.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu