Uutiset
 

Loimun hallitus käsittelee Akavan puheenjohtajavalintaa 19.8.

14.08.2020

Akavan jäsenliitot valitsevat keskusjärjestölleen puheenjohtajan seuraavalle nelivuotiskaudelle 25.8.2020 järjestettävässä Akavan liittokokouksessa.

Puheenjohtajaehdokkaiksi ovat tähän mennessä ilmoittautuneet Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n palvelujohtaja Maria Teikari. 

Loimu lähetti molemmille ehdokkaille kysymyksiä, jotka oli laadittu Loimun hallituksen ja valtuuston yhteistyönä. Puheenjohtajaehdokkailta saadut vastaukset ovat parhaillaan Loimun hallituksen ja valtuuston jäsenten tutustuttavana. Ehdokkaat ovat pyydetysti osoittaneet vastauksensa nimenomaan Loimun luottamushenkilöpäättäjille. Loimun hallitus käsittelee Akavan puheenjohtajavaalia 19.8. pidettävässä seminaarissaan ja kokouksessa ja tekee silloin päätöksen siitä, miten Loimu tulee äänestämään Akavan liittokokouksessa 25.8.

Ehdokkaille järjestettiin 12.6. paneelikeskustelu, jonka tallenne on katsottavissa tästä linkistä. Toinen paneelikeskustelu pidetään perjantaina 21.8. Tilaisuus järjestetään verkossa, ja se on suunnattu Akava-yhteisölle. Tarkemmat tiedot löydät Loimun tapahtumakalenterista.

Lisätietoa Akavan puheenjohtajavalinnasta vuonna 2020

Katso Maria Teikarin ja Sture Fjäderin ehdokasesittelyt tästä

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu