Uutiset
 

Kysely akavalaisille yrittäjille

21.08.2020

Danske Bank, Akava ja AKY-Akavalaiset yrittäjät toteuttavat yhteistyössä akavalaisille yrittäjille suunnatun kyselytutkimuksen.

Linkki tutkimukseen on lähetetty loimulaisille, jotka ovat ilmoittaneet jäsenrekisterissä olevansa yrittäjiä. Jos et ole saanut viestiä ja haluaisit osallistua tutkimukseen, otathan yhteyttä jasenasiat@loimu.fi.


Danske Bankin ja Akavan yhteistyö ja sen kautta tarjottavat edut perustuvat säännöllisiin jäsentutkimuksiin ja niistä saatuihin tietoihin jäsenistön tarpeista. Kyselyllä tavoitellaan parempaa ymmärrystä akavalaisten yrittäjien taloudelliseen mielenrauhaan vaikuttavista tekijöistä; arvopohjasta, tavoitteista ja nykyisiin pankki- ja talouspalveluihin liittyvistä kipupisteistä sekä niistä elementeistä, jotka tuovat lisäarvoa yrittäjän arkeen.

Kyselyllä selvitetään myös yrittäjän suhtautumista yrittäjän omaan talouteen ja kumppaneihin. Kyselyn tuloksia käytetään Danske Bankin, Akavan ja AKY:n yrittäjäpalveluiden ja edunvalvonnan kehittämiseen. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa n. 10-15 minuuttia. Kysely on auki 28.8. asti.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu