Uutiset
 

Loimu äänestää Maria Teikaria Akavan puheenjohtajavaalissa

21.08.2020

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n hallitus lähetti aiemmin kesällä molemmille Akavan puheenjohtajaehdokkaille listan kysymyksiä Akavalle ja Loimulle tärkeistä aihepiireistä. Perehdyttyään ehdokkaiden vastauksiin ja käytyään asiasta perusteellisen keskustelun Loimun hallitus on päättänyt, että Loimu asettuu Akavan 25.8. pidettävässä puheenjohtajavaalissa hallintotieteiden maisteri, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n palvelujohtaja Maria Teikarin tueksi.

”Koimme, että Teikari pystyi vastauksissaan parhaiten välittämään Akavalle Loimun arvojen mukaista suuntaa, johon haluamme viedä korkeasti koulutettujen keskusjärjestöämme”, kertoo Loimun puheenjohtaja Jouni Vainio.

Loimun hallitus on tyytyväinen vaaliprosessin aikana Akavassa käytyyn keskusteluun jäsenten edunvalvonnan tulevaisuudesta. ”Haluamme esittää jo tässä vaiheessa kiitokset molemmille ehdokkaille hedelmällisestä keskustelusta. Akavan nykyinen puheenjohtaja Sture Fjäder on kokenut järjestöjohtaja, mutta uskomme, että Maria Teikarin kyvyt ja rohkeus soveltuvat Akavan puheenjohtajan erittäin vaativaan tehtävään”, Jouni Vainio toteaa.

Lisätietoja:
Jouni Vainio, puheenjohtaja, Loimu ry, 044 023 2723

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu