Uutiset
 

Loimun urapalvelut uudistuvat – uravalmentaja Petra Bedda käytettävissä

21.08.2020

Loimun urapalveluihin on saatu lisävahvistusta, kun uravalmentaja Petra Bedda aloitti tiimissä Suvi Liikkasen työparina.

Voit kääntyä Petran puoleen, kun tarvitset apua osaamisen tunnistamisessa, työnhaun eri tilanteissa, työnhakuasiakirjoissa tai urasuunnan löytämisessä. Ohjauksessa voidaan käsitellä myös työhyvinvointiin, jaksamiseen ja yrittäjyyteen liittyviä teemoja.

Ota yhteyttä sähköpostitse urapalvelut@loimu.fi, niin sovitaan puhelin- tai videopuhelinaika. Kerro viestissäsi lyhyesti tilanteestasi. Uravalmennusaikoja on tarjolla syyskuun alusta alkaen tiistaisin ja keskiviikkoisin tai sopimuksen mukaan. Katso CV:n ja työhakemuksen kommentointiin liittyvät ohjeet täältä.

Petralla on lähes 10 vuoden kokemus uravalmennuksesta eri toimialoilta.  Koulutukseltaan Petra on liiketalouden tradenomi, ratkaisukeskeinen valmentaja, lisensoitu Firework Career Coach ja ammatillinen opettaja. Petra opiskelee parhaillaan työnohjaajaksi (valm. 2021) STOryn koulutussuositusten mukaisesti järjestetyssä koulutuksessa.

Lue lisää Loimun urapalveluista

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu