Uutiset
 

Loimu hakee kampuspromoottoria Jyväskylän kampukselle

25.08.2020

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi kampuspromoottoria Jyväskylän yliopistolle.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus Jyväskylän yliopistolla. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Viikki ja Kumpula, Joensuu, Kuopio, Oulu, Tampere sekä Turku) sekä kampuksien opiskelija-aktiivien kanssa järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksillaan.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikataulussa. Aikaisempi järjestökokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin tai kiltoihin ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään 20.9.2020 klo 23:59 pdf-muodossa. Tehtävä voidaan täyttää myös tätä ennen sopivan henkilön löytyessä.Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552), opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551) sekä nykyinen kampuspromoottori Josefiina Hukari (puh. +358 45 1532045).

Mahdolliset työhaastattelut suoritetaan Microsoft Teams -etäyhteyden avulla. Haastattelu vie noin tunnin.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan fyysikoita, matemaatikoita, biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä– ja monia muita.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu