Uutiset
 

Loimu hakee kampuspromoottoreita Viikkiin ja Joensuuhun - Haku päättyy 18.10.

02.10.2020

Loimu hakee opiskelijatoimintaansa kahta kampuspromoottoria, yhtä Helsingin yliopiston Viikin kampukselle ja yhtä Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle.

Promoottorin työhön kuuluvat liiton opiskelijamarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus omalla yliopistokampuksellaan, kampuksen opiskelijaviestintä sekä liiton opiskelijatilaisuuksien järjestäminen yhdessä muiden opiskelijatoimijoiden kanssa. Joensuun promoottorin vastuualueena ovat Joensuun ja Kuopion kampukset.

Edellytämme, että olet kiinnostunut myynnistä- ja markkinoinnista. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä erinomaisia ajanhallintataitoja. Aikaisempi myynti- ja markkinointikokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksen luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisiin opiskelijajärjestöihin ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden saada kokemusta markkinoinnista ja viestinnästä joustavasti opintojesi ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on osa-aikainen ja työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen@loimu.fi) viimeistään 18.10.2020 klo 23:59.

Tehtävä voidaan täyttää myös tätä ennen sopivan henkilön löytyessä.Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Mahdolliset työhaastattelut suoritetaan Microsoft Teams -etäyhteyden avulla.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan fyysikoita, matemaatikoita, biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä– ja monia muita.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu