Päijät-Hämeen metsänhoitajat

Tarjoamme yhteisöllistä jäsenyhdistystoimintaa jäsenillemme yritysvierailujen ja retkeilyiden merkeissä Päijät-Hämeen alueella.

Päijät-Hämeen Metsänhoitajat ry on Loimun jäsenyhdistys. Tarjoamme yhteisöllistä jäsenyhdistystoimintaa jäsenillemme yritysvierailujen ja retkeilyiden merkeissä. Tavoitteemme on jatkaa toimintaa Hämeessä fuusioitumisen jälkeen laajemmalla kokoonpanolla koko Hämeen maakunta-alueilla. Olemme myös mukana Lahden Seudun Metsäammattimiehet LAMA:n toiminnassa harrastamassa metsätaitoilua. Toivotamme myös nuoret mukaan yhdistyksemme toimintaan.

Toimimme lähinnä Päijät-Hämeen maakunnan alueella ja Päijät-Hämeen maakunnan laajentuvalla talousalueella.

Päijät-Hämeen Metsänhoitajat ry täytti vuonna 2020 kunnioitettavat 70 vuotta. Yhdistyksemme jäsenmäärä on tällä hetkellä alle 30 jäsentä.

Tervetuloa mukaan reippaaseen Loimun metsänhoitajayhdistykseemme ja verkostoitumaan.