Fuksi, liity liittoon!

Loimu on luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen asiantuntijoiden ja opiskelijoiden ammattiliitto.

Loimussa on noin 5500 opiskelijajäsentä ja heidän edustamiaan pääaineita ovat esimerkiksi akvaattiset tieteet, aluetiede, biokemia, biologia, biolääketiede, datatiede, ekologia, fysiikka, geofysiikka, geologia, kemia, kestävä kehitys, maantiede, matematiikka, meteorologia, metsätieteet, mikrobiologia, solu- ja molekyylibiologia, tietojenkäsittelytiede, tilastotiede, ympäristötieteet ja lukuisat muut luonnon-, ympäristö- ja metsätieteelliset pääaineet. Liity oman alasi monitieteelliseen yhteisöön!

Tervetuloa opiskelijamaailmaan, jossa lähes kaikki on uutta. 

Loimussa et ole yksin. Tapaat upeita tyyppejä ja saat rahanarvoisia etuja ensimmäisestä jäsenyyspäivästäsi alkaen. Loimun fuksijäsenenä nautit muun muassa:

  • Valtavasta määrästä jäsenetuja, saat mm. maksuttoman vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, Loimu-lehden kotiisi sekä alennuksia monista arkipäivän ja lomailun palveluista 
  • Urapalveluiden tuesta kesätöiden haussa, kuten koulutuksista ja palkkasuosituksista  
  • Lakiluurin neuvonnasta, kun työelämä yllättää sinut monimutkaisuudellaan 
  • Loimulaisten hyvästä ja avuliaasta meiningistä 

Fuksi-jäsenyys on maksuton opintojen aloitusta seuraavan vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen se päivittyy automaattisesti Opiskelija-tasolle. Voit valita jäsenyyden, jos olet kuluvana lukuvuotena aloittanut kandidaatin tai AMK-tutkintosi opiskelun.

Voit päivittää jäsenyytesi milloin tahansa Opiskelija- tai OpiskelijaPlus tasoille!

Tukea ja etuja uuteen elämänvaiheeseen – Loimu kannattaa