Fuksi, liity liittoon!

Loimu on luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen asiantuntijoiden ja opiskelijoiden ammattiliitto. Fuksina saat Loimun kassattoman opiskelijajäsenyyden maksutta! Voit liittyä jo heti opiskelupaikan vastaanoton jälkeen.

Loimusta turvaa, tietoa ja toimintaa – olemme täällä sinua varten

Tiedätkö, mitä työhakemukseen kannattaisi kirjoittaa? Muistatko, miten hyvä ansioluettelo laadittiinkaan? Tiedätkö, millaiset ovat oman alasi uramahdollisuudet? Tarvitsetko apua oman alasi töiden löytämiseen? Tiedätkö, missä voit verkostoitua poikkitieteellisesti muiden opiskelijoiden kanssa? Entäpä miten toimia työpaikan haastavissa tilanteissa tai YT-neuvotteluissa?

Me Loimussa muistamme, tiedämme ja autamme. Liity oman alasi yhteisöön.

Jos olet kuluvana lukuvuotena aloittanut kandidaatin tai AMK-tutkintosi opiskelun, saat Loimun kassattoman opiskelijajäsenyyden maksutta opintojesi alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Halutessasi voit liittyä myös työttömyyskassaan, josta peritään erillinen maksu.

Liity nyt tai oman kampuksesi opiskelijatapahtumissa Loimun ständeillä. Ständejä ja tapahtumia järjestetään säännöllisesti kampuksilla.  Muistathan kirjoittaa opintojen aloittamisvuotesi liittymislomakkeelle, niin pääset heti nauttimaan maksuttomasta jäsenyydestäsi!