Fuksi, liity liittoon!

Loimu on luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen asiantuntijoiden ja opiskelijoiden ammattiliitto. Fuksina saat Loimun kassattoman opiskelijajäsenyyden maksutta! Voit liittyä jo heti opiskelupaikan vastaanoton jälkeen.

Loimusta turvaa, tietoa ja toimintaa – olemme täällä sinua varten

Muistatko, miltä työhakemuksen kirjoittaminen tuntuu? Tiedätkö, miten voit saavuttaa unelmatyösi? Tiedätkö, millaiset ovat oman alasi uramahdollisuudet? Tarvitsetko apua oman alasi töiden löytämiseen? Tiedätkö, missä voit verkostoitua alasi kollegoiden kanssa? Entäpä miten toimia työelämän haastavissa tilanteissa tai YT-neuvotteluissa?

Me Loimussa muistamme, tiedämme ja autamme.

Jos olet kuluvana lukuvuotena aloittanut kandidaatin tai AMK-tutkintosi opiskelun, saat Loimun kassattoman opiskelijajäsenyyden maksutta opintojesi alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Halutessasi voit liittyä myös työttömyyskassaan, josta peritään erillinen maksu.

Liity nyt tai oman kampuksesi opiskelijatapahtumissa Loimun ständeillä. Ständejä ja tapahtumia järjestetään säännöllisesti kampuksilla.  Muistathan kirjoittaa opintojen aloittamisvuotesi liittymislomakkeelle, niin pääset heti nauttimaan maksuttomasta jäsenyydestäsi!