Miksi liittyä opiskelijajäseneksi

Muistatko, miltä työhakemuksen kirjoittaminen tuntuu? Tiedätkö, mikä on unelmatyösi? Tiedätkö, miten valmistella hyvä palkkatoive? Tiedätkö, mistä saat apua työelämään liittyvissä kysymyksissäsi tai miten toimia YT-neuvotteluissa?

Me Loimussa muistamme, tiedämme ja autamme. Tervetuloa jäseneksi!

Loimusta turvaa, tietoa ja toimintaa
– olemme täällä sinua varten

Tarjoamme sinulle sellaista turvaa, tukea ja tietoa, jota et muualta saa. Liittymällä jäseneksi, saat käyttöösi esimerkiksi seuraavat edut ja palvelut:

  • henkilökohtaista työnhaku- ja uraneuvontaa
  • neuvoja työsopimuksen tekemiseen ja palkkatoiveen asettamiseen
  • satoja koulutuksia ja tapahtumia vuodessa
  • paljon työhön ja urapohdintoihin liittyvää hyödyllistä tietoa viestinnästämme
  • lakimiehen palvelut sekä henkilökohtaista neuvontaa työ- ja virkasuhteisiin liittyviin kysymyksiin
  • ansiosidonnaisen työttömyysturvan
  • ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme urapalveluihin ja tehokkaaseen edunvalvontaamme. Ahkeralla käytöllä jäsenetujesi arvo voi olla yli 1 000 euroa.

Loimun jäsenyyttä suosittelen jokaiselle, joka haluaa mielenrauhaa siihen omaan työuraan.

Loimun missio on jäsentemme hyvinvointi. Loimun keskeisiä arvoja ovat yhdenvertaisuus, rohkeus, jäsenkeskeisyys ja vastuullisuus. Missiomme ja arvojemme ohjaamina työskentelemme valoisamman tulevaisuuden ja paremman työelämän puolesta.

Tervetuloa opiskelijajäseneksi, liity nyt!

Fuksille jäsenyys ilmaiseksi!

Jos olet kuluvana lukuvuotena aloittanut ensimmäisen kandidaatin tai AMK-tutkintosi opiskelun, saat Loimun opiskelijajäsenyyden maksutta opintojesi alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Halutessasi voit liittyä myös työttömyyskassaan, josta peritään erillinen maksu.

Liity nyt tai oman kampuksesi opiskelijatapahtumissa Loimun ständeillä. Ständejä ja tapahtumia järjestetään säännöllisesti kampuksilla.  Muistathan kirjoittaa opintojen aloittamisvuotesi liittymislomakkeelle, niin pääset heti nauttimaan ilmaisesta jäsenyydestäsi!