Mikä on Loimu?

Loimu on luonnontieteellisen, ympäristötieteellisen tai metsätieteellisen korkeakoulututkinnon suorittaneiden tai sellaista opiskelevien ammattiliitto. Meitä on jo yli 17 000!

Loimulaiset – keitä me olemme?

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu on monialainen liitto, jonka korkeasti koulutetut jäsenet työskentelevät hyvinvoinnin ja tulevaisuuden kannalta avainaloilla.

Tutkijoita Biocity Turku

Kohti valoisampaa tulevaisuutta

Loimun missio on sen jäsenten hyvinvointi ja menestys. Strategiassaan Loimu on määritellyt missionsa, arvonsa ja visionsa sekä jäsenille tekemänsä lupaukset.

Loimu - tulevaisuuden tekijät, lasipallo kädessä merimaisema

Vaikutamme Akava-yhteisössä ja yhteiskunnassa

Toimimme päättävissä asemissa useissa eri järjestöissä ja yhteisöissä, jotka vaikuttavat loimulaisten alojen työelämään.

Kestävän tulevaisuuden ohjelma

Kannamme vastuumme kestävän tulevaisuuden rakentamisesta. Noudatamme omassa toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita ja tuemme globaalia oikeudenmukaisuutta edistävää toimintaa.

Maapallo kämmenillä, Loimu vaikuttaa

Ihmiset kaiken takana

Kaiken toiminnan takana on suuri joukko innokkaita ja tavoitteellisesti toimivia ihmisiä – vaaleilla valittuja jäsenistön edustajia, aktiivisia toimikuntien jäseniä, luottamusmiehiä ja henkilökuntaa.