Työnhakijoille

Työnhaku voi tulla ajankohtaiseksi useaan otteeseen uran varrella. Omia työnhakutaitoja voi ja kannattaa kehittää, jolloin äkillisetkin uran muutostilanteet ovat helpommin hallittavissa. Sujuvuutta ja tukea työnhaun eri vaiheisiin saat Loimun urapalveluista.

Avoimet työpaikat

Loimun avoimet työpaikat on Duunitorin kanssa yhteistyössä rakennettu syöte, joka on tehty helpottamaan työnhakuasi. Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihin, joita olemme koonneet avuksesi.

Työnantaja, tutustu mahdollisuuksiin jakaa työpaikka Loimun jäsenille.

 

Työnhaun ohjeistus

Lue vinkit miten teet hyvän CV:n, erotut työhakemuksella ja löydät piilotyöpaikat.

Työnhakija Työnhaku Työnhakua Työn hakeminen Apua työnhakuun Kädet näppäimistöllä Loimu

Usein kysyttyä työnhausta

Miten saan töitä? Kuinka erottua muista hakijoista? Katso vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Verkkovalmennukset

Jäsenenä käytössäsi on maksutta Loimun verkkovalmennukset, joiden avulla voit esimerkiksi vahvistaa työnhakutaitojasi.

 

Loimun verkkovalmennus

Mukaan työnhaun vertaisryhmään

Loimu on mukana työllistymistä tukevissa hankkeissa, joissa tarjotaan työnhakuun liittyviä koulutuksia ja vertaisryhmätoimintaa. Voit ilmoittautua mukaan toimintaan hankkeen verkkosivujen kautta.

Ammatillisen kehittymisen tukena

Työnhakujakso voi olla myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti kohti uutta suuntaa. Voit pätevöityä esimerkiksi projektipäälliköksi ja saada siten vahvistusta projektinhallintaosaamiseesi. Tutustu Loimun tarjoamaan tukeen ammatillisen kehittymisen puolelle.

projektinhallinta

Urapalvelut tukenasi

Koulutukset, webinaarit, videokirjasto ja henkilökohtainen uravalmennus. Tutustu tapoihin, joilla autamme sinua löytämään työpaikkasi.

Petra Bedda ja Suvi Liikkanen

Millaisia uravaihtoehtoja on olemassa?

Ekologi, geologi, kemisti, metsänhoitaja tai ympäristöasiantuntija? Vai sittenkin erikoissuunnittelija, konsultti, koordinaattori, projektipäällikkö tai tutkija? Loimulaiset työskentelevät valtavalla määrällä eri tehtävänimikkeitä, niitä löytyy yli 1000 erilaista. Olemme koonneet urasuunnittelusi avuksi pääaineryhmäkohtaista työllistymistietoa, käy kurkkaamassa!

Palkkanosturi

Paljonko pyytäisit palkkaa? Kun olet hakemassa töitä ja pohdit palkkatoivetta, hyödynnä Loimun Palkkanosturia. Voit hakea palkkatasotietoa toimialaan, työnantajan kokoon ja sijaintiin, tehtävätyyppiin ja tehtävän vaativuuteen sekä omaan kokemustasoosi verraten. Vertailutiedon avulla palkkatoiveen määrittely on helpompaa ja pärjäät myös palkkaneuvotteluissa paremmin.

Palkkanosturiin siirtyminen vaatii kirjautumisen jäsensivuille.

 

Palkkaneuvonta

Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen. Omien tutkimustemme sekä käytössä olevan muun tilastotiedon avulla pystymme neuvomaan palkkauksessa ja sen kehittymisessä jäseniämme eri työtehtävissä.

Lisätietoa palkkasuosituksista voi kysyä Loimun palkkaneuvonnasta urapalvelut (at) loimu.fi tai varaa aika palkkaneuvottelun sparraukseen.

Tallennekirjasto työnhakusi tukena

Haetko uutta työtä? Etsitkö tietoa, kuinka tehdä hyvä CV, työhakemus, hissipuhe tai LinkedIn-profiili?  Tallennekirjastosta löytyvä materiaali on käytössäsi 24/7. Siirry jäsensivuille ja UP:n uraportaaliin kirjautumalla jäsennumerolla.

Tulossa olevat koulutuksemme löydät tapahtumakalenterista. Tutustu alta tarjontaan – ne on räätälöity työnhakusi tueksi!

Tallennekirjasto Loimu

Työnhaun koulutukset ja tapahtumat