Avoimet työpaikat

Olemme koonneet sinulle avoimia työpaikkoja työnhakusi tueksi! Tavoitteenamme on auttaa loimulaisilta aloilta valmistuneita löytämään työmahdollisuuksia ja edistää alan osaajien hyödyntämistä kattavasti työmarkkinoilla. Avoimia työpaikkoja on jatkuvasti satoja auki - tartu mahdollisuuksiin!

Loimun avoimet työpaikat

Tilaa itsellesi Loimun avoimet työpaikat -hakuvahti. Rajaa hakusi paikkakunnan, alan tai työsuhteen ominaisuuksien mukaan. Saat juuri sinulle sopivimmat paikat, vaikka joka päivä suoraan sähköpostiin! Palvelu on toteutettu yhteistyössä Duunitorin kanssa.

Saamme säännöllisesti vinkkejä myös avoinna olevista työpaikoista suoraan työnantajilta. Viemme nämä julkaistaviksi vain LinkedIn:ssä tai muissa sosiaalisen median välineissä. Niitä kokoamme Loimun avoimet työpaikat syötteeseen LinkedIn:iin, Facebookiin ja Twitteriin. Seuraa siis niitäkin sinulle sopivimmassa some-kanavassa!

Oikotien avoimet työpaikat

Oikotie on yksi suurimmista verkossa toimivista työnhakupalveluista. Oikotiellä on hakukriteereillä valittu Loimulle räätälöity syöte.

Työnantaja, haluatko avoimen työpaikan tiedotettavaksi?

Loimun avoimet työpaikat on automaattilistaus, joka on rakennettu yhteistyössä Duunitorin kanssa.  Tee työpaikkailmoitus Duunitorille ilmaiseksi, ja hakusanojen ollessa kohdilla, se todennäköisesti poimiutuu automaattisesti myös Loimun avoimet työpaikat -listauksiin.

Otamme myös vastaan työnantajilta ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jaamme ne Loimun avoimet työpaikat -somekanavissamme, tai tarpeen mukaan vain jäsenille tarkoitetussa suljetussa LinkedIn-ryhmässä.

Pystymme jakamaan valmiita linkkejä ilmoituksiin. Lähetäthän ilmoituslinkin osoitteeseen urapalvelut (at) loimu.fi.