Valmistuville

Työelämä kutsuu pian - ilmoitathan valmistumisestasi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella!

Me autamme sinua siirtymässä opiskelijasta työelämään. Voi olla, että sinulla on jo tiedossasi valmistumisen jälkeinen ensimmäinen työpaikka, tai olet saanut apurahan tutkimuksen aloittamiseen. Tai mahdollisesti mietit vielä urapolkusi suuntaa.

Usein uuden työn aloituksessa mietityttää palkkaus ja työsuhteen ehdot. Siirtymään voi myös liittyä työnhakua, ja saatat joutua turvautumaan ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan ennen uudessa työssä aloittamista.

Jäsenyys Loimussa

Valmistumisen myötä siirryt Täysjäseneksi. Muista ilmoittaa valmistumisesta liittoon, esimerkiksi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella. Näin saat kaikki vastavalmistuneelle kohdennetut edut, viestit ja palvelut, joilla haluamme auttaa sinua urallasi eteenpäin.

Ensimmäinen valmistumislahjamme sinulle on valmistumisen jälkeisen vuoden alennettu jäsenmaksu! Jos olet ollut jo opiskelijajäsenemme, saat lisäksi valmistumisvuotesi opiskelijajäsenen hinnalla.

Valmiina työelämään -verkkovalmennus

Oletko vastavalmistunut ja etsimässä ensimmäistä oman alan työpaikkaa? Takkuaako työnhaku, kaipaatko ehkä tukea osaamisen tunnistamiseen tai mietitkö, miten erottua työnhaussa?

Olemme rakentaneet Loimussa uravalmennuksen, joka on suunnattu hiljattain opintonsa päättäneille tai juuri valmistumassa oleville jäsenillemme.

Kysyttävää jäsenyydestä?

Työllistyminen ja uravaihtoehdot

Ekologi, geologi, kemisti, metsänhoitaja tai ympäristöasiantuntija? Vai sittenkin erikoissuunnittelija, konsultti, koordinaattori, projektipäällikkö tai tutkija? Loimulaiset työskentelevät valtavalla määrällä eri tehtävänimikkeitä, niitä löytyy yli 1000 erilaista. Olemme koonneet urasuunnittelusi avuksi pääaineryhmäkohtaista työllistymistietoa, käy kurkkaamassa!

Työttömyysturva

Täysjäsenen jäsenmaksuun kuuluu työttömyysturvavakuutus työttömyyskassa Erkossa. Työttömyyskassan maksama ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha voi olla jopa huomattavasti Kelan maksamaa päivärahaa korkeampi. Valmistumassa olevana jäsenenä sinun kannattaa liittyä kassaan jo opiskeluaikana kerryttämään työssäoloehtoa.

Työttömyysturva Loimu

Palkkasuositukset

Seuraamme vuosittain jäsentemme palkkojen kehitystä kaikilla työnantajasektoreilla ja toimialoilla. Seuraamme myös vastavalmistuneiden palkkakehitystä. Katso lisätietoa palkkasuosituksista!

Palkka palkkatoive palkkaus palkkataso

Mentorointi selkeyttää uravaihtoehtoja

Loimu tarjoaa mentorointiohjelmallaan apua uran käännekohdassa oleville, jotka ovat kiinnostuneita jostain tietyistä työtehtävistä tai urasta, mutta tavoite tuntuu kuitenkin kaukaiselta. Mentorointi on tarkoitettu esimerkiksi vastavalmistuneille, tohtoroituneille tai opinnoissa loppusuoralla oleville, jotka pohtivat omaa paikkaansa työelämässä ja kaipaavat verkostoja työelämään.

Verkostoidu yhteisössämme

Loimu tarjoaa sinulle hienon ammatillisen yhteisön. Tervetuloa verkostoitumaan jäsenyhdistystoimintamme ja LinkedIn:ssä Loimun jäsenten oman Loimulaiset-ryhmän avulla.

Jäsenedut valmistuvalle

Tarjoamme sinulle lähes 100 erilaista jäsenetua. Valmistumisen kynnyksellä sinulle hyödyllisiä etuja voivat olla esimerkiksi matkustajavakuutus, työttömyyskassan jäsenyys, Danske Bankin etupaketti valmistuvalle tai Member+ -palvelusta löytyvät edut vapaa-ajalle.

Uravalmennus ja palkkaneuvonta

Kaipaatko apua oman uran löytämiseen tai työnhakuun? Oletko tutustunut jo työnhakua helpottaviin materiaaleihimme? Selvitä sopiva palkkataso aina uutta työtä hakiessasi. Autamme sinua pyytämään osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa palkkaa ennen kuin solmit työsopimuksen.

Kun tarvitset henkilökohtaista apua, varaa aika Loimun uravalmentajille!

Palkkanosturi

Loimulaiset siirtyvät työelämään palkkasuositustamme hyödyntäen. Kun olet kiinnostunut palkkatasoista tai palkkakehityksestä eri toimialoilla ja erityyppisissä tehtävissä, käy testaamassa Palkkanosturia! Voit testata, kuinka palkka nousee kokemusvuosien karttuessa ja missä tehtävissä tienaa eniten. Tilastotiedolla pärjäät myös palkkaneuvotteluissa paremmin!

Valmistumassa oleville räätälöidyt koulutukset ja tapahtumat

Löydä valmistumisen kynnyksellä oleville suunnatut kiinnostavat tulevat koulutukset ja tapahtumat alta! Tallennekirjastossamme löytyy sinua varmasti kiinnostavia koulutuksia; hanki vinkit työsopimukseen, valmistaudu neuvottelemaan palkasta tai tutustu eri aloilla työskenteleviin. Tallenkirjastoon siirtyminen vaatii kirjautumisen.

Tallennekirjasto Loimu

Onnittelut valmistumisestasi!

Ilmoita valmistumisestasi

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lämpimät onnittelut valmistumisestasi!

Kun ilmoitat meille valmistumisestasi, toimitamme sinulle noin kuukauden kuluessa herkkukoodin R-kioskille. Herkkukoodilla voit lunastaa valmistujaisherkun miltä tahansa R-kioskilta. Koodin sisältö vaihtelee kauden mukaan. Huomaathan, että herkkukoodi valmistumislahjana koskee valmistumista, joka päättää opintosi ja siirryt opiskelijajäsenestä täysjäseneksi.

Tutustu kampanjan sääntöihin tarkemmin täältä.