Jäsenyys

Jäsenyydestä turvaa

Loimun jäsenenä sinulla on käytössäsi kattavat ja kilpailukykyiset jäsenpalvelut, joissa on huomioitu jäsenten erilaiset tarpeet ja toiveet elämänvaiheen, -tilanteen ja työuran kannalta. Jäsenenä saat turvaa työelämääsi, tukea urallesi ja oman alasi tietoa, jota et muualta saa.

Loimun iloisia jäseniä

Työttömyyskassan jäsenyys

Loimun jäsen – myös opiskelija – voi liittyä kauttamme myös Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Vain työttömyyskassan jäsenenä voit olla oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan työttömyyden, lomautuksen tai vuorotteluvapaan aikana.

Työttömyysturva Loimu

Jäsenmaksut

Jäsenmaksumme on kiinteä kuukausimaksu, josta on eri elämäntilanteissa mahdollista saada alennusta. Kätevin tapa huolehtia jäsenmaksusta on e-lasku, jonka voit tilata omaan verkkopankkiisi.

Kysyttävää jäsenyydestä?

Jäsenedut

Ota jäsenyyteesi kuuluvat rahanarvoiset edut käyttöösi. Jäsenetujen hyödyntämiseen tarvitset jäsenkorttiasi, jonka löydät Member+-sovelluksesta.

Usein kysyttyä jäsenyydestä ja jäsenmaksuista

Onko sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai jäsenmaksuista? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

OmaLoimu

OmaLoimussa hallinnoit jäsentietojasi, tarkistat jäsenmaksutilanteesi ja otat helposti yhteyttä Loimun urapalveluihin tai virka- ja työsuhdeneuvontaan.

Jäsenetuna koulutuksia ja tapahtumia