Jäsenedut pähkinänkuoressa

Tiedätkö millaisia rahanarvoisia palveluita ja etuja jäsenyyteesi sisältyy? Voit saada jäsenmaksullasi tuhansien eurojen edut vuosittain! Jos työelämässä tulee vastaan ristiriitatilanteita, saamasi palvelu voi olla jopa kymmenien tuhansien arvoista.

Ota täysi hyöty irti jäsenyydestäsi!

Työsuhde-, palkka- ja uraneuvonta

Työttömyysturva

Voit liittyä kauttamme työttömyyskassa Erkoon ja näin vakuuttaa itsesi työttömyyden tai lomautusten varalta. Tiesitkö, että myös vuorotteluvapaa edellyttää työttömyyskassan jäsenyyttä? Lue lisää Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon sivuilta.

Liiton tarjoama vakuutusturva

Jäsenenä sinulla on järjestövakuutus sekä matkustajavakuutus vakuutusyhtiö Turvasta. Lisäksi saat omista vakuutuksistaan hyvät alennukset.

Kysy lisää Turvasta!

Liitto tarjoaa myös oikeusturvaedun, joka kattaa jäsenen työ- tai virkasuhteeseen liittyvien oikeudenkäyntikulujen kustannuksia.

Yksityisen ja julkisen sektorin palkansaajat kuuluvat työmarkkinajärjestöjen sopiman ryhmähenkivakuutuksen piiriin. Vakuutus loppuu työntekijän siirtyessä eläkkeelle.

Koulutus

Tarjoamme monipuolisesti työelämäkoulutusta, kuten kursseja esimiehenä toimimiseen, työhaastattelussa menestymiseen ja työsuhteen aikana tapahtuviin palkkaneuvotteluihin. Tutustu koulutustarjontaan tapahtumakalenteristamme.

Yksityiselämän lakineuvonta

Tarvitsetko apua yksityiselämän lakipulmiin? Asianajotoimisto JB Eversheds Oy neuvoo jäseniämme puhelimitse mm. perintöasioissa, asunto- tai kiinteistökauppoissa.

Pankkiedut

Jäsenenä saat Danske Bankista edullisemman asuntolainan ja etuja sijoittamiseen. Vastavalmistuneena kannattaa jäsenetuna hyödyntää Danske Bankin edulliset päivittäispalvelut.

Vapaa-ajan edut

  • Paljon laadukkaita sekä edullisia lomamökkejä ja -asuntoja member+-palvelussa, jossa myös muita akavalaisille räätälöityjä vaihtuvia etuja ja alennuksia
  • Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutus edullisesti. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi

Julkaisut

Tiedätkö millaisia rahanarvoisia palveluita ja etuja jäsenyyteesi sisältyy? Voit saada jäsenmaksullasi tuhansien eurojen edut vuosittain!

Palvelu tai etuArvo* euroa
Työsuhdepalvelut
Lakimiehen työsuhdeneuvonta (60 min)200
Työsopimuksen tarkistuttaminen (30 min)100
Urapalvelut
CV-kommentointi50
Tapaaminen ura-asiantuntijan kanssa150
Mentorointi 200
Palkkasuositus 50
Jäsenedut
Liiton vakuutuspaketti (matkustaja- ja työelämävakuutukset)170
Keskustelu juristin kanssa perunkirjoista 30 min (Eversheds)100
Kaikkien etujen arvo yhteensä yli 1000 euroa!1020
*Arvot on laskettu vapailla markkinoilla ostettavissa olevien vastaavien palveluiden hintojen pohjalta.