Yrittäjän edut

Tarjoamme yrittäjänä toimiville jäsenillemme palvelua, etuja ja sparrausta. Ajamme yrittäjien asioita yhteistyössä akavalaisten liittojen kanssa.

Yrittäjyys on yhä useammalle asiantuntijalle houkutteleva mahdollisuus käyttää monipuolisesti omaa osaamistaan. Jäsenenä saat meiltä yrittäjyyteen liittyvää palvelua, etuja ja sparrausta.

Palvelut yrittäjänä toimiville jäsenille

 • Loimu on AKY – Akavalaiset yrittäjät ry:n jäsenjärjestö. AKY järjestää koulutuksia, yrittäjyystapahtumia ja yritysvierailuja, joihin Loimun yrittäjänä toimivat jäsenet voivat osallistua. Lisätietoa akateemisesta yrittäjyydestä sekä tulevista tapahtumista ja koulutuksista löydät AKYn verkkosivuilta. Tutustu myös loimulaisille tarkoitettuihin AKYn tarjoamiin monipuolisiin etuihin!

 • Loimun jäsenillä on jäsenetunaan oikeus saada Eversheds Asianajotoimiston lakimiehiltä maksutonta neuvontaa puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

  Neuvonta koskee yksityiselämän oikeusasioita. Neuvoa voi kysyä esimerkiksi perinnöistä ja testamenteista, avioehdoista, osituksesta ja lahjoista sekä asunto- ja kiinteistökaupan vastuista.

  Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka liiton jäsen voi esittää ja lakimies selvittää asian puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin tai sähköposteihin. Jos asiaa ei voida selvittää puhelinkeskustelun aikana, sinulla on mahdollisuus sopia lakimiehen kanssa toimeksiannosta. Eversheds avustaa mielelläään kaikenlaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Toimeksiannosta veloitetaan erikseen.

 • Valmentajan kanssa voit pohtia yrittäjyyden aloittamista, sinulle sopivaa yritysmuotoa, sosiaaliturvaa tai yrittäjän arkea ja hyvinvointia.

  Loimun uravalmentajalla on omakohtaista kokemusta niin kokopäiväisestä kuin sivutoimisesta yrittäjyydestä. Lue lisää: https://www.loimu.fi/tyo-ja-ura/tyossa-oleville/miten-urapalvelut-tukee-uranhallinnassa/

Jäsenedut yrittäjille

 • Loimun jäsenet saavat UKKO Kevytyrittäjyyspalvelun käyttöönsä 20 prosentin alennuksella. Jäsenhinta on 4 prosenttia laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %).

  Alennuksen saa ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevansa Loimun jäsen. Huomaa, että työttömyysturvan kannalta laskutuspalveluiden käyttäjät katsotaan yrittäjiksi, usein sivutoimisiksi, millä on vaikutusta työttömyysturvaan. Lisätietoa UKKO.fi:n palveluista ja palvelun käyttöönotto UKKO.fi:n sivuilta.

  Loimun jäsenet saavat UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kuukausimaksusta 10 prosentin alennuksen. Palvelun käyttö alkaen 0 €/kk. UKKO Toiminimiyrittäjyys on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka voivat palvelun avulla automatisoida kirjanpitonsa ja säästää näin tilitoimistokuluissa. Palvelun kautta voit myös perustaa ilmaiseksi toiminimen, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

  Lisätietoa UKKO Kevytyrittäjyys -palvelusta ja palvelun käyttöönotto: https://www.ukko.fi/kevytyrittajyys/ ja UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelusta: https://www.ukko.fi/toiminimiyrittajyys/

  Loimun jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Ilmoita Loimun jäsennumerosi ottaessasi palvelun käyttöön. OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi. Lisätietoja OP:n sivuilta.

 • Loimun yrittäjänä toimivat jäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin 140 eurolla/vuosi. Voit hankkia palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta. Palvelupaketti sisältää mm. asiakirjapankin ja neuvontapalvelut.

 • Loimun jäsenetuvakuutukset ovat vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutusten tarkat tiedot ja vakuutusehdot löydät Turvan verkkosivuilta.

  Alla mainitut vakuutukset sisältyvät jäsenmaksuun:

  • Matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoille
   Liiton jäsenkortti/mobiilijäsenkortti käy vakuutustodistuksena. Tarvittaessa voit tilata matkustajavakuutustodistuksen Turvan verkkosivuilta.
  • Järjestövakuutus
   Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksessa.
  • Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus
   Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä apurahatutkijat tutkimustyötä koskevissa asioissa. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat ja yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Vakuutettuina ovat liiton sääntöjen mukaisesti jäsenmaksun suorittaneet jäsenet, jotka ovat olleet kuusi edellistä kuukautta liiton jäseninä.

  Jäsenmaksuun sisältyvien vakuutusten lisäksi Turva myöntää alennusta muista vapaaehtoisista vakuutuksista esim. kotivakuutus, auto- ja henkilövakuutukset. Lue lisää

 • If Vahinkovakuutusyhtiö Oy edut: Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset, sekä muut If:n tarjoamat vakuutusedut. Lue lisää

 • Holvi on täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpito. Holvin yritystili tarjoaa kaikki perinteisen tilin maksuominaisuudet. Holvin mobiilisovelluksen avulla seuraat tilitapahtumia näppärästi puhelimestasi. Saat jokaisesta ostoksesta ilmoituksen ja voit napata kuvan kuitista puhelimellasi ja tallentaa kuitit suoraan kirjanpitoon. Luot, lähetät ja seuraat laskuja helposti, ja Holvin raportointinäkymän ja alv-laskurin avulla tiedät tarkalleen, miten yritykselläsi menee.

  Loimu on AKYn jäsenliitto, joten loimulaiset saavat Holvin Pro-paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua, kun käytät tiliä avatessa alekoodia, jonka saat Member+-palvelusta.

  Voit tutustua Holvi Pro -pakettiin tarkemmin Holvin sivuilla.

 • Katso koulutukset ja tilaisuudet yrittäjille Loimun koulutuskalenterista: https://www.loimu.fi/tapahtumat-ja-koulutukset/

Kiinnostuitko? Lue lisää yrittäjyydestä!