Näin maksat jäsenmaksusi

Loimun jäsenmaksun voit maksaa paperilaskulla tai e-laskulla. Loimun jäsenmaksu peritään liittymistä seuraavan kuukauden alusta alkaen.

Jäsenmaksu e-laskuna

E-lasku on helpoin tapa huolehtia jäsenmaksustasi. E-laskussa jäsenmaksu peritään kuukausittain ja sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku omassa verkkopankissasi. Veloituspäivä on aina kuukauden 15. päivä.

Jos elämäntilanteessasi tapahtuu vuoden aikana jäsenmaksuun vaikuttavia muutoksia ja jäsenmaksusi muuttuu, päivittyy e-lasku automaattisesti verkkopankkiin oikean suuruiseksi. Muutokset päivittyvät aina seuraavan kalenterikuukauden alussa.

Miten tilaan e-laskun?

Saat tilattua e-laskuehdotuksen omaan verkkopankkiisi

 1. Olemalla yhteydessä jäsenpalveluumme jasenasiat@loimu.fi. Kerro viestissäsi mihin pankkiin haluat meidän lähettävän e-laskuehdotuksen.
 2. Kirjautumalla Loimun jäsensivujen verkkoasiointiin https://jasensivut.loimu.fi/, josta löydät e-laskuehdotuksen tilaamisen omalta välilehdeltään.

Ehdotus näkyy verkkopankissasi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

3. Voit myös tilata e-laskun omassa verkkopankissasi:

 • Valitse tai etsi Loimu verkkopankissa olevasta laskuttajaluettelosta käyttämällä Loimun Y-tunnusta 0202153-4 tai tunnistetta ”Loimu” tai ”Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry”
 • Ilmoita yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi.
 • Poista verkkopankista jo aiemmin maksuun laittamasi paperilaskun maksuerät.
 • Laskutusjärjestelmä jakaa jäljellä olevan vuosimaksun tasasuuruisiin eriin jäljellä oleville kuukausille, joten e-laskun kuukausierä saattaa poiketa normaalista kuukausimaksusta.

  Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi.

  E-laskutus käynnistyy seuraavan kalenterikuukauden alusta tai mikäli olet jo maksanut koko vuoden jäsenmaksun, laskutus käynnistyy seuraavan vuoden alusta. E-laskun eräpäivä on kuukauden 15. päivä.

Jäsenmaksu paperilaskuna

Jäsenmaksulaskut maksutietoineen postitetaan jäsenille Loimun jäsenrekisterissä olevaan kotiosoitteeseen vuosittain tammikuun lopussa. Voit maksaa koko vuoden laskun kerralla tai erissä.

Työnantajaperintä päättyy 31.12.2022

Työnantajaperinnässä olevien jäsenten määrä on jo pitkään ollut laskussa ja Loimu on päättänyt luopua työnantajaperinnästä 31,12,2022 ja panostaa uusien sekä nykyaikaisten maksutapojen kehittämiseen. Aiemmin työnantajaperinnässä olleet jäsenet voivat jatkossa maksaa jäsenmaksunsa oman valintansa mukaan joko e-laskulla tai paperilaskulla.

Jäsenmaksun työnantajaperintä jatkuu normaalisti vuoden 2022 loppuun asti, mutta suosittelemme jäseniä siirtymään e-laskuun viipymättä. Kun olet tilannut itsellesi e-laskuehdotuksen, muistathan ilmoittaa myös palkanlaskijallesi, että haluat päättää työnantajaperinnän kuluvan kuukauden loppuun.

Jos jatkat työnantajaperinnässä 31.12.2022 saakka etkä ole tilannut itsellesi e-laskua, tulet saamaan vuoden 2023 jäsenmaksulaskusi automaattisesti kotiosoitteeseesi paperilaskuna.

Kun siirryt e-laskuun viimeistään 15.12.2022 osallistut myös arvontaan!

 • Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan maksamalla vuoden aikana jäsenmaksunsa e-laskulla tai tilaamalla e-laskun viimeistään 15.12.2022. Kampanja-aika on 15.12.2022 asti. Kaikkien E-laskulla jäsenmaksunsa maksavien keskuudessa arvotaan 20 kappaletta 50 euron superlahjakorttia!

  Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viimeistään tammikuun 2023 lopulla.

  Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

  Arvonta suoritetaan viimeistään 31.12.2022. Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

  Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

  Muut arvonnan säännöt

  Palkintojen voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.