Näin maksat jäsenmaksusi

Loimun jäsenmaksun voit maksaa paperilaskulla tai e-laskulla. Loimun jäsenmaksu peritään liittymistä seuraavan kuukauden alusta alkaen.

Jäsenmaksu e-laskuna

E-lasku on helpoin tapa huolehtia jäsenmaksustasi. E-laskulla maksamalla jäsenmaksu peritään kuukausittain ja sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku omassa verkkopankissasi. Autat meitä myös vähentämään paperipostin määrää!

Jos elämäntilanteessasi tapahtuu vuoden aikana muutoksia jotka vaikuttavat jäsenmaksuun (esim. työttömyys, perhevapaa tms), ja jäsenmaksusi muuttuu, e-lasku päivittyy aina automaattisesti verkkopankkiin oikean suuruiseksi. Muutokset päivittyvät aina seuraavan kalenterikuukauden alussa.

Miten tilaan e-laskun?

Tilaa e-lasku OmaLoimussa:

OmaLoimusta löydät e-laskuehdotuksen tilaamisen kohdasta Jäsenmaksut. Ehdotus näkyy verkkopankissasi yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Voit myös tilata e-laskun omassa verkkopankissasi:

  • Valitse tai etsi Loimu verkkopankissa olevasta laskuttajaluettelosta käyttämällä Loimun Y-tunnusta 0202153-4 tai tunnistetta ”Loimu” tai ”Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry”
  • Ilmoita yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi.
  • Poista verkkopankista jo aiemmin maksuun laittamasi paperilaskun maksuerät.
  • Laskutusjärjestelmä jakaa jäljellä olevan vuosimaksun tasasuuruisiin eriin jäljellä oleville kuukausille, joten e-laskun kuukausierä saattaa poiketa normaalista kuukausimaksusta.

    Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi.

    E-laskutus käynnistyy seuraavan kalenterikuukauden alusta tai mikäli olet jo maksanut koko vuoden jäsenmaksun, laskutus käynnistyy seuraavan vuoden alusta.

Jäsenmaksu paperilaskuna

Jos valitset maksaa jäsenmaksulaskut paperisena, ne postitetaan jäsenille Loimun jäsenrekisterissä olevaan kotiosoitteeseen vuosittain tammikuun lopussa. Voit maksaa koko vuoden laskun kerralla tai erissä.