Näin maksat jäsenmaksusi

Loimun jäsenmaksun voit maksaa paperilaskulla tai e-laskulla. Loimun jäsenmaksu peritään liittymistä seuraavan kuukauden alusta alkaen.

Jäsenmaksulaskut postitetaan jäsenille Loimun jäsenrekisterissä olevaan kotiosoitteeseen vuosittain tammikuussa. Voit maksaa koko vuoden laskun kerralla tai erissä. Halutessasi voit myös tilata jäsenmaksun e-laskuna omaan verkkopankkiisi.

Jäsenmaksu e-laskuna

E-lasku on helpoin tapa huolehtia jäsenmaksustasi. E-laskussa jäsenmaksu peritään kuukausittain ja sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku omassa verkkopankissasi. Veloituspäivä on aina kuukauden 15. päivä.

Jos elämäntilanteessasi tapahtuu vuoden aikana jäsenmaksuun vaikuttavia muutoksia ja jäsenmaksusi muuttuu, päivittyy e-lasku automaattisesti verkkopankkiin oikean suuruiseksi. Muutokset päivittyvät aina seuraavan kalenterikuukauden alussa.

Miten tilaan e-laskun?

Voit vaihtaa jäsenmaksulaskusi paperilaskusta ympäristöystävälliseksi e-laskuksi omassa verkkopankissasi:

  1. Valitse tai etsi Loimu verkkopankissa olevasta laskuttajaluettelosta käyttämällä Loimun Y-tunnusta 0202153-4 tai tunnistetta ”Loimu” tai ”Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry”
  2. Ilmoita yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi.
  3. Poista verkkopankista jo aiemmin maksuun laittamasi paperilaskun maksuerät.
  4. Laskutusjärjestelmä jakaa jäljellä olevan vuosimaksun tasasuuruisiin eriin jäljellä oleville kuukausille, joten e-laskun kuukausierä saattaa poiketa normaalista kuukausimaksusta.

    Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi.

    E-laskutus käynnistyy seuraavan kalenterikuukauden alusta tai mikäli olet jo maksanut koko vuoden jäsenmaksun, laskutus käynnistyy seuraavan vuoden alusta.