Hotellit ja loma-asunnot

A-palveluiden yli 60 mökin valikoima käytössäsi

A-palvelut tarjoaa akavalaisten liittojen jäsenille vuokrattavaksi edullisia lomamökkejä mm. Rukalta, Tahkolta ja Vierumäeltä. Voit tutustua tarjontaan sekä varata lomahuoneistoja Member+ -palvelun kautta, josta näet mökkien kuvat, hinnat sekä vapaat viikot.

Helsingin Metsänhoitajien eräkämppä

Loimulaisilla on mahdollisuus vuokrata Helsingin metsänhoitajien kämppää Nuuksion kansallispuistossa.

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club tarjoaa vähintään alennusta 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Varaukseen tarvittavan koodin näet, kun hyödynnät edun Member+ palvelun kautta.

Hotellit ja muut yhteistyökumppanit

Tietyt yhteistyökumppanit ja hotelliketjut tarjoavat vuosittain Akavalle sopimushintoja. Kannattaa siis aina kysyä yöpyessään Akava-hintaa. Voimassaoleva jäsenkortti tai muu todistus jäsenyydestä esitettävä varausvaiheessa. Hotelli- ja muita majoitusetuja kannattaa katsoa myös Member+ -palvelusta, jossa tarjolla monipuolisesti erilaisia etuja.

Hyvinvointilomat ry

Tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen tuettuja lomia. Lomat ovat teemoitettu: perheille, eläkeläisille, työttömille. Lisätietoa Hyvinvointilomat ry:n verkkosivuilta.
Tutustu tuettuihin lomiin Member+ palvelussa.

Tutustu loma-asuntoihin Member+ -palvelussa