Vakuutusedut

Jäsenenä sinulla on järjestövakuutus, vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä matkustajavakuutus vakuutusyhtiö Turvasta. Lisäksi voit saada alennuksia muista vakuutuksistasi.

Vakuutukset

 • Vakuutettuina ovat liiton alle 68-vuotiaat varsinaiset jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen jää pysyvälle eläkkeelle, kuitenkin enintään sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta.

  Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

  Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

  Loimun mobiilijäsenkortti toimii myös matkustajavakuutuskorttina. Muista pitää kortti matkalla mukana ja esitä se hoitolaitoksessa. Turvan TaskuTurva-mobiilisovellus toimii myös matkustajavakuutuskorttina. Tarvittaessa voit tilata matkustajavakuutustodistuksen Turvan verkkosivuilta ja todistus tulee sähköpostiin vuorokauden kuluessa.

   

 • Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

  Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen sekä matkaoikeusturvavakuutuksen.

  Lue lisää järjestövakuutuksesta

 • Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä apurahatutkijat tutkimustyötä koskevissa asioissa. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat ja yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä.

  Oikeusturvavakuutuksen piirissä ovat liiton sääntöjen mukaisesti jäsenmaksun suorittaneet jäsenet, jotka ovat olleet kuusi edellistä kuukautta liiton jäseninä.

  Oikeusturvavakuutuksen käytön edellytyksenä on liiton etukäteen antama kirjallinen suostumus ennen asiaa hoitavan asiamiehen palkkaamista.

  Lue lisää ammatillisesta vastuu- ja oikeusturvavakuutuksesta.

Alennukset ja edut

 • Vakuutukset nopeasti ja kätevästi kalevavakuutus.fi-verkkokaupasta. Saat ne voimaan heti.

  Henkivakuutus – säästä satasia

  Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Turvaa perheesi elintaso kattavalla turvalla.

  Sinä ja puolisosi olette oikeutettuja merkittävästi ja pysyvästi edullisempaan henkivakuutukseen, alennus on 58 %. Etua jo hyödyntäneet loimulaiset säästävät keskimäärin noin 340 euroa vuodessa. Voit valita yksilöturvat itsellesi ja puolisollesi tai vieläkin edullisemman yhteisen pariturvan. Riittää, että toinen teistä on jäsen.

  Tapaturmavakuutus – vaikka koko perheelle

  Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöitä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

  Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

  Uusiin vakuutuksiin saat lisäetuna jokaiselle vakuutetulle myönnettävä Selviytymisturvan kuolintapauksen varalle. Vuonna 2022 edun arvo on 2 000 euroa.

  Vakuutusten myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

 • Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Vakuutusyhtiö Turva joustaa asiakkaidensa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

  Turva palvelee asiakkaitaan verkossa, puhelimessa ja chatissa sekä paikallisilla toimistoilla. Voit tarkistaa toimistojen aukioloajat osoitteesta www.turva.fi/yhteystiedot tai varata ajanvarauspalvelusta ajan haluamallesi toimistolle. Voit varata ajan halutessasi myös puhelin- tai verkkotapaamiseen.

  Turvan yhteystiedot löytyvät täältä.

 • Turva tarjoaa jäsenillemme jatkuvan 10 prosentin alennuksen. Kun vakuutat Turvassa kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  • Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  • Kun vakuutat Turvassa kotisi ja otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen , saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

  Alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta. Turvan omistaja-asiakkaita ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassa oleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

  Lue lisää

 • Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella, vain 6,77 €/kk

  Elä rohkeasti tässä ja nyt– parasta turvaa läheisillesi on oma henkivakuutuksesi

  Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti Loimun jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 6,77 €/kk (*hintaesimerkki vuonna 2021: 30-vuotias Loimun jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.​

  Laske vaikka itse.

Laske hinta vakuutuksillesi

Alla olevilla laskureilla voit laskea hinnat henkivakuutukselle sekä tapaturmavakuutukselle.

TaskuTurva-sovellus

Vakuutusturva kulkee kätevästi aina mukanasi TaskuTurva-sovelluksessa. TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Henkivakuutuslaskuri

Loimun jäsenet säästävät vuodessa keskimäärin 340 € vakuutusmaksuissa hyödyntäessään Henkivakuutusyhtiö Kalevan myöntämän jäsenetunsa. Vakuutuksen korvaussumman ja edunsaajat päätät itse. Ja mikä parasta, vakuutuksen saat heti voimaan. Mikäli alla oleva laskuri ei näy, hyväksy sivun alareunasta löytyvän Evästekäytännöt-sivun kautta kaikki evästeet.