Opiskelijalle

Loimun jäsenenä et jää koskaan yksin työelämäkysymystesi kanssa! Oletpa sitten fuksi tai juuri maisterin paperit saanut, tarjoamme sinulle hyödyllisiä palveluita ja jäsenetuja. Avullamme voit esimerkiksi hakea suuntaa urallesi, työstää loistavan hakemuksen unelmatyöhösi, tarkistuttaa työsopimuksesi tai hyödyntää vapaa-ajan etumme.

Miksi liittyä opiskelijajäseneksi

Jäsenyyden hyödyt pähkinänkuoressa. Opiskelijajäsenenä saat samat edut ja palvelut, kuin varsinaiset jäsenemme.

Työssä opiskelijana

Miten onnistua työnhaussa? Millaista palkkaa voin pyytää ja miten neuvotella palkasta? Millainen on hyvä työsopimus? Vastaukset kaikkiin näihin ja moniin muihin pohdintoihin löydät tältä sivulta.

Opiskelijat Loimussa

Tervetuloa mukaan opiskelijatoimintaamme! Jäsenenä pääset osallistumaan koulutuksiin, verkostoitumaan ja rentoutumaan. Pääset halutessasi myös vaikuttamaan Loimussa.

Ainejärjestöyhteistyö

Teemme Loimussa tiivistä yhteistyötä paikkakuntasi luonnontieteellisten, ympäristö- ja metsätieteellisten aine- ja tiedekuntajärjestöjen sekä kiltojen kanssa.

Erivärisiä opiskelijahaalareita.

Valmistuvalle: työ ja ura

Työelämä kutsuu pian! Olemme täällä tukemassa sinua siirtymässäsi opiskelijasta työelämään!

Oletko valmistumassa tai jo valmistunut? Muista ilmoittaa siitä meille, jotta saat meiltä tilanteesi mukaista palvelua ja viestintää.

Loimu-lehden opiskelijaliite

Opiskelijaliite on hyödyllinen tietopaketti esimerkiksi kesätöiden hakuun ja omien urapohdintojen tueksi.

Usein kysyttyä opiskelijajäsenyydestä

Opiskelijoiden mielissä pyörivät usein samat kysymykset. Löytyykö mieltäsi askarruttavaan kysymykseen jo vastaus sivuiltamme?

Usein kysyttyä Apua työelämään Loimu auttaa

Koulutuksia ja tapahtumia opiskelijoille