Opiskelijalle

Loimun jäsenenä et jää koskaan yksin työelämäkysymystesi kanssa! Oletpa sitten fuksi tai juuri maisterin paperit saanut, tarjoamme sinulle hyödyllisiä palveluita ja jäsenetuja. Avullamme voit esimerkiksi hakea suuntaa urallesi, työstää loistavan hakemuksen unelmatyöhösi, tarkistuttaa työsopimuksesi tai hyödyntää vapaa-ajan etumme.

Miksi liittyä opiskelijajäseneksi

Jäsenyyden hyödyt pähkinänkuoressa. Opiskelijajäsenenä saat samat edut ja palvelut, kuin varsinaiset jäsenemme.

Toimintaa opiskelijoille

Tervetuloa mukaan opiskelijatoimintaamme! Jäsenenä pääset osallistumaan koulutuksiin, verkostoitumaan ja rentoutumaan. Pääset halutessasi myös vaikuttamaan Loimussa.

opiskelijatoimintaa Loimussa

Ainejärjestöyhteistyö

Teemme Loimussa tiivistä yhteistyötä paikkakuntasi luonnontieteellisten, ympäristö- ja metsätieteellisten aine- ja tiedekuntajärjestöjen sekä kiltojen kanssa.

Loimun opiskelijajäseniä haalareissa

Valmistuvalle: työ ja ura

Työelämä kutsuu pian! Olemme täällä tukemassa sinua siirtymässäsi opiskelijasta työelämään!

Oletko valmistumassa tai jo valmistunut? Muista ilmoittaa siitä meille, jotta osaamme kohdentaa sinulle edut, viestit ja palvelut, jotka auttavat sinua uralla eteenpäin.

Palkkaus

Seuraamme vuosittain jäsentemme palkkojen kehitystä kaikilla työnantajasektoreilla ja toimialoilla. Seuraamme myös vastavalmistuneiden palkkakehitystä.

Palkka palkkatoive palkkaus palkkataso

Loimu-lehden opiskelijaliite

Opiskelijaliite on hyödyllinen tietopaketti esimerkiksi kesätöiden hakuun ja omien urapohdintojen tueksi.

Usein kysyttyä opiskelijajäsenyydestä

Opiskelijoiden mielissä pyörivät usein samat kysymykset. Löytyykö mieltäsi askarruttavaan kysymykseen jo vastaus sivuiltamme?

Usein kysyttyä Apua työelämään Loimu auttaa