Opiskelijalle

Loimun jäsenenä et jää koskaan yksin työelämäkysymystesi kanssa! Oletpa sitten fuksi tai juuri maisterin paperit saanut, tarjoamme sinulle hyödyllisiä palveluita ja jäsenetuja. Avullamme voit esimerkiksi hakea suuntaa urallesi, työstää loistavan hakemuksen unelmatyöhösi, tarkistuttaa työsopimuksesi tai hyödyntää vapaa-ajan etumme.

Miksi opiskelijajäsenyys?

Jäsenyyden hyödyt pähkinänkuoressa. Opiskelijajäsenenä voit valita itsellesi sopivan jäsentason ja palvelut tilanteesi mukaan.

Työssä opiskelijana

Miten onnistua työnhaussa? Millaista palkkaa voin pyytää ja miten neuvotella palkasta? Millainen on hyvä työsopimus? Vastaukset kaikkiin näihin ja moniin muihin pohdintoihin löydät tältä sivulta.

Opiskelijat Loimussa

Tervetuloa mukaan opiskelijatoimintaamme! Jäsenenä pääset osallistumaan koulutuksiin, verkostoitumaan ja rentoutumaan. Pääset halutessasi myös vaikuttamaan Loimussa.

Jäsenedut

Varaa lomamatka ja majoitus, lomaile turvallisin mielin matkustajavakuutuksella vakuutettuna tai hyödynnä etusi vapaa-ajan palveluissa. Voit myös tilata alasi lehtiä alennuksella. Hyödynnä jäsenetusi ja nauti täysillä jäsenyydestäsi!

Työllistyminen ja uravaihtoehdot

Mikä minusta tulee isona? Ekologi, geologi, kemisti, metsänhoitaja tai ympäristöasiantuntija? Vai sittenkin erikoissuunnittelija, konsultti, koordinaattori, projektipäällikkö tai tutkija? Loimulaiset työskentelevät valtavalla määrällä eri tehtävänimikkeitä, niitä löytyy yli 1000 erilaista.

Valmistuvalle

Työelämä kutsuu pian! Olemme täällä tukemassa sinua siirtymässäsi opiskelijasta työelämään!

Oletko valmistumassa tai jo valmistunut? Muista ilmoittaa siitä meille, jotta saat meiltä tilanteesi mukaista palvelua ja viestintää.

Loimu-lehden opiskelijaliite

Opiskelijaliite on hyödyllinen tietopaketti esimerkiksi kesätöiden hakuun ja omien urapohdintojen tueksi.

Ainejärjestöyhteistyö

Teemme Loimussa tiivistä yhteistyötä paikkakuntasi luonnontieteellisten, ympäristö- ja metsätieteellisten aine- ja tiedekuntajärjestöjen sekä kiltojen kanssa.

Usein kysyttyä opiskelijajäsenyydestä

Opiskelijoiden mielissä pyörivät usein samat kysymykset. Löytyykö mieltäsi askarruttavaan kysymykseen jo vastaus sivuiltamme?