För studerande

Loimun jäsenenä et jää koskaan yksin työelämäkysymystesi kanssa! Oletpa sitten fuksi tai juuri maisterin paperit saanut, tarjoamme sinulle hyödyllisiä palveluita ja jäsenetuja. Avullamme voit esimerkiksi hakea suuntaa urallesi, työstää loistavan hakemuksen unelmatyöhösi, tarkistuttaa työsopimuksesi tai hyödyntää vapaa-ajan etumme.

Varför bli studerandemedlem

Medlemskapets nyttor i ett nötskal. Som studerandemedlem får du samma förmåner och tjänster som våra ordinarie medlemmar.

Anställd under studietiden

Kolla här tips för arbetssökning och arbetslivet!

Verksamhet för studerande

Välkommen med i vår studerandeverksamhet! Som medlem kan du delta i utbildningar, nätverka och koppla av. Om du vill kan du även påverka i Loimu.

Ämnesföreningssamarbete

Vi på Loimu har ett nära samarbete med gillen och naturvetenskapliga, miljövetenskapliga och skogsvetenskapliga ämnes- och fakultetsföreningar på din ort.

 

För den som utexamineras: arbete och karriär

Arbetslivet kallar snart! Vi är här för att stödja dig i din övergång från studierna till arbetslivet!

Ska du utexamineras eller är du redan utexaminerad? Kom ihåg att anmäla detta till oss så att vi kan informera dig om de förmåner, meddelanden och tjänster som hjälper dig framåt på karriären.

Lön

Vi följer årligen upp utvecklingen av våra medlemmars löner inom alla arbetsgivarsektorer och branscher. Dessutom följer vi upp löneutvecklingen för nyutexaminerade.

Vanliga frågor om studerandemedlemskap

Många studerande har ofta samma frågor. Finns svaret på något du grubblar över redan på vår webbplats?