För studerande

Som medlem i Loimu är du aldrig ensam med dina arbetslivsfrågor! Oavsett om du är förstaårsstuderande eller just har fått din magisterexamen, erbjuder vi dig nyttiga tjänster och medlemsförmåner. Med vår hjälp kan du till exempel hitta din karriärinriktning, bereda en lysande ansökan till ditt drömjobb, få ditt arbetsavtal granskat eller utnyttja våra fritidsförmåner.

Varför bli studerandemedlem

Medlemskapets nyttor i ett nötskal. Som studerandemedlem får du samma förmåner och tjänster som våra ordinarie medlemmar.

Att arbeta som studerande

Hur lyckas man i sitt jobbsökande? Vilken lön kan jag begära och hur förhandlar man om sin lön? Vad kännetecknar ett bra arbetsavtal? Svaren på alla dessa frågor och på många fler funderingar hittar du på denna sida.

Studerande inom Loimu

Välkommen med i vår studentverksamhet! Som medlem kan du delta i utbildningar, nätverka och koppla av. Om du vill, kan du även vara med och påverka inom Loimu.

Medlemsförmåner

Boka en semesterresa och inkvartering, semestra tryggt med resenärförsäkringen eller utnyttja dina förmåner inom fritidstjänsterna. Du kan också prenumerera på tidningar inom din bransch till ett rabatterat pris. Utnyttja din medlemsförmån och njut av ditt medlemskap till fullo!

Sysselsättning och karriäralternativ

Vad ska jag bli när jag blir stor? Geolog, kemist, planerare, projektledare eller forskare? Loimus medlemmar arbetar inom många olika sektorer och under många olika befattningsbenämningar.

För den som utexamineras

Arbetslivet kallar snart! Vi är här för att stödja dig i din övergång från studierna till arbetslivet!

Ska du utexamineras eller är du redan utexaminerad? Kom ihåg att anmäla detta till oss så att vi kan informera dig om de förmåner, meddelanden och tjänster som hjälper dig framåt på karriären.

Ämnesföreningssamarbete

Vi på Loimu har ett nära samarbete med gillen och naturvetenskapliga, miljövetenskapliga och skogsvetenskapliga ämnes- och fakultetsföreningar på din ort.

 

Vanliga frågor om studerandemedlemskap

Många studerande har ofta samma frågor. Finns svaret på något du grubblar över redan på vår webbplats?