Materiaalit yhteistyöjärjestöille

Materiaalit ainejärjestöille

Tältä sivulta löydät mainokset, painomateriaalit ja lehtijutut yhteistyöjärjestöjen käyttöön. Jos haluat toivoa tiettyä aihetta järjestösi lehteen, kysyä lisämateriaalia tai antaa palautetta ainejärjestöyhteistyöstä, mainoksista tai lehtijutuista, ole yhteydessä paikalliseen kampuspromoottoriin tai opiskelija- ja järjestökoordinaattoriin.

Loimun logo mainontaan

Loimun logo sloganilla ja väreissä (kuvatiedosto)

Loimun logo haalareihin

Haalareissa Loimun logo tulee painaa mustalla tai valkoisella riippuen siitä, ovatko haalarit tummat vai vaaleat. Mainos tulee aina painaa niin suurena kuin mahdollista.

Logo on pdf-muodossa ja saat sen kampuksesi promoottorilta. Promoottorien yhteystiedot löydät täältä.

Ainejärjestölehtien jutut

Ole yhteydessä oman kampuksesi kampuspromoottoriin, jos haluat Loimulta juttuja ainejärjestösi lehteen. Promoottoreiden yhteystiedot löydät sivun lopusta.

Fukseille suunnattu Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon tervetulokirje.

Tervetuloskirje fukseille 2022

Ainejärjestölehtien mainokset ja aikataulu

Alla olevasta taulukosta voit ladata ainejärjestönne lehteen Loimun mainoksen oikean koko- ja väriversion Loimun ja järjestösi tekemän sopimuksen mukaan. Mainokset julkaistaan seuraavalla aikataululla: Työttömyyskassamainos kevään tai vapun lehdessä, Fuksinumero-mainos fuksinumerossa tai syksyn ensimmäisessä lehdessä ja Urapalvelut-mainos vuoden viimeisessä tai kevään ensimmäisessä numerossa, ennen kesätyönhakusesongin päättymistä.

Mainokset

Värilliset mainokset

Mustavalkoiset mainokset

Ota yhteyttä

Katso täältä kampuksesi promoottorin yhteystiedot.