Päivitä tietosi!

Tarkista ja tarvittaessa päivitä omat jäsentietosi ja pysy ajan tasalla!

Ajantasoisten tietojen ansioista pystymme valvomaan jäsentemme etua ja palvelemaan jäseniämme entistä tehokkaammin sekä räätälöimään jäsenten elämäntilanteeseen sopivia palveluita. Lisäksi Loimu-lehti ja muut ajankohtaiset viestit tavoittavat sinut, kun yhteystietosi ovat kunnossa.

Käy tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä jäsensivujen kautta omat jäsen- ja yhteystietosi, Näin pysyt parhaiten mukana menossa!

Näin päivität jäsentietosi

 • Kirjaudu Jäsensivuille omalla jäsennumerollasi tai rekisterissä olevalla sähköpostiosoitteellasi.
 • Jos olet unohtanut salasanasi tai tunnuksesi, katso ohjeet täältä
 • Jäsensivuilla voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi kohdassa ”Omat tiedot”. Valitse valikosta työnantaja. Ellei sitä ole valikossa, ilmoita työnantajan nimi, toimipiste ja osoite “Toimipisteen nimi ja osoite” -kentässä. Jos haluat poistaa työnantajan, valitse valikon alussa oleva tyhjä rivi.
 • Tee tarvittaessa muutokset.
 • Tallenna muutokset.

 • Arvonnan järjestää Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry.

  Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan päivittämällä jäsensivuilla yhteystietonsa yllä olevien ohjeiden mukaan. Kampanja-aika on 3.4.2023-5.5.2023. Kaikkien kilpailuaikana osallistuneiden jäsenten kesken arvotaan Jopo 24″.

  Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kesäkuun 2023 lopussa. Jopon ostopaikka ja toimitus sovitaan voittajan kanssa erikseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Loimu maksaa arpajaisveron.

  Jopo-yhtiö ei liity arvontaan millään tavalla.

  Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

  Arvonta suoritetaan viimeistään 15.5.2023. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

  Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

  Muut arvonnan säännöt

  Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.

  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.