OmaLoimu-asiointipalvelu

OmaLoimu on loimulaisten uusi asiointipalvelu, jossa voit muun muassa asioida asiantuntijoidemme kanssa, maksaa jäsenmaksusi sekä päivittää omia tietojasi.

Asioimalla OmaLoimun kautta tavoitat kaikki asiantuntijamme helposti ja asiointi on entistäkin turvallisempaa.

Voit kirjautua OmaLoimuun joko vahvalla tunnistautumisella tai jäsennumerollasi. Vahva tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Jäsennumerosi löydät esimerkiksi jokaisen jäsenkirjeen alkuosasta, vihreästä palkista. 

Kun kirjaudut OmaLoimuun 1.11.-30.11.2023 välisenä aikana olet mukana viiden Sokos-hotellien lahjakortin arvonnassa. Tarkemmat kampanjan säännöt löydät täältä.

Kirjaudu OmaLoimuun tästä

Otimme käyttöön samanaikaisesti uuden jäsenrekisterin ja asiointipalvelu OmaLoimun jäsenpalvelun parantamiseksi. Kuten uusia järjestelmiä yleensä, myös OmaLoimua kehitetään edelleen. 

Huomasitko OmaLoimussa puutteen tai muun kehityskohteen? Kerro meille huomiosi ja auta meitä rakentamaan OmaLoimusta paras mahdollinen asiointipalvelu! Lähetä viesti osoitteeseen omaloimu@loimu.fi ja kerro huomiosi. Iso kiitos ajastasi ja panoksestasi OmaLoimun kehittämisen eteen.