Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat merkittäviä alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!

Kemia-lehti

Kemia-lehti on kemian ja lähialojen yleistajuinen ja arvostettu erikoislehti. Monipuolinen lehti on tärkeä tiedonlähde alalla toimiville ja antoisaa luettavaa kaikille luonnontieteistä kiinnostuneille.

Kemia-lehti ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Jäsenetuhinta on Loimun jäsenille 69 euroa/vuosi (norm. 105 euroa). Tilaus on kestotilaus, ja hintaan sisältyy painetun lehden lisäksi sähköinen näköislehti, jota on helppo lukea ja jakaa.

Kemia-lehtiMetsälehti

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti – polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä. Loimun jäsenenä saat Metsälehden tilauksesta 30 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 110 euroa (normaalihinta 155 €).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Loimun jäsenenä saat Metsälehti Makasiinin tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 46 euroa (normaalihinta 92 €).

Metsälehden kansia 2021Ympäristö ja Terveys -lehti

ympäristöalan sitoutumaton ammattilehti

Lehti tarjoaa ajankohtaisia ja luotettavia alan asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita kaikille ympäristöalalla niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla toimiville, alan opiskelijoille sekä muille ympäristöasioista kiinnostuneille. Ympäristö ja Terveys-lehdessä julkaistaan ympäristönsuojeluun, ympäristöterveydenhuoltoon ja ympäristötekniikkaan sekä alan lainsäädännön kehitykseen liittyviä artikkeleita.

Loimun jäsenille Kestotilaus 35,00 €, Vuositilaus 37,50 €. Tilatessasi verkkosivun www.ymparistojaterveys.fi -kautta ilmoita Tilauksen kommentit -kohdassa, että olet Loimun jäsen.

Lue lisää lehdestä täältä!Finlands Natur -lehti

Lehti tarjoaa ajankohtaisia ja luotettavia alan asiantuntijoiden kirjoittamia Finlands Natur -lehti tarjoaa Loimun jäsenille laadukasta luettavaa luonnostamme. Saat kielikylpyä ruotsiksi luontoreportaasien, henkilökuvien ja ympäristöuutisten muodossa ja tutustut samalla suomenruotsalaisen ympäristöliikkeen toimintaan

Loimun jäsenille Kestotilaus 22,40 €, Vuositilaus 37,50 €. Tilatessasi verkkosivulla finlandsnatur.fi -kautta ilmoita ilmoita alennuskoodi LoimuNatur22 saadaksesi edun.

Lue lisää lehdestä täältä!