Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat merkittäviä alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!

Kemia-lehti

Kemia-lehti on kemian ja lähialojen yleistajuinen ja arvostettu erikoislehti. Monipuolinen lehti on tärkeä tiedonlähde alalla toimiville ja antoisaa luettavaa kaikille luonnontieteistä kiinnostuneille.

Kemia-lehden kustantaja on vaihtunut, ja vanhat jatkuvat tilaukset ovat päättyneet. Uusi kustantaja tarjoaa Kemia-lehden tilauksen Loimun jäsenille edulliseen jäsenhintaan.

Voit tilata lehden jäsenhintaan 60 € + 10% alv, normaalin tilaushinnan ollessa 95 € + 10% alv. Tilaus on voimassa 12 kuukautta, kulloinkin voimassa olevalla jäsenetuhinnalla, ja jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta. Painettu lehti ilmestyy 6 kertaa vuonna 2023. Tilaukseen sisältyvät myös näköislehdet vuoden 2023 alusta alkaen.

Tilaa lehti osoitteesta https://kemia-lehti.fi/tilaa-kemia-lehti/ Jotta saat jäsenhinnan, kirjoita tilauslomakkeelle sana “Loimu” lomakkeen kohtaan “Yritys”.Metsälehti

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti – polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä.

Loimun jäsenenä saat Metsälehden ja Metsälehti Makasiinin tilauksesta 30 % alennuksen. Metsälehden hinta vuodeksi on Loimun jäsenelle 114 euroa (normaalihinta 163 €) ja Metsälehti Makasiinin 49,50 euroa (normaalihinta 99€).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Metsälehden tilaaminen tapahtuu soittamalla asiakaspalveluun p.09 315 498 40 tai lähettämällä viesti tilaukset@metsalehti.fiTilausta tehdessäsi mainitse, että kyseessä on Loimun jäsenetutilaus.

Metsälehden kansikuviaYmpäristö ja Terveys -lehti

Ympäristö ja Terveys -lehti on ympäristöalan sitoutumaton ammattilehti. Lehti tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa yritysten ja julkisen sektorin ympäristöasioista vastaaville, päättäjille, toimijoille sekä kaikille ympäristöasioista kiinnostuneille. Lehden artikkelien kirjoittajia ovat alan asiantuntijat. Ympäristö ja Terveys-lehden keskiössä ovat ympäristönsuojelu, ympäristöterveys, rakennettu ympäristö, ympäristötekniikka sekä alan lainsäädännön kehitys. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa, jokainen numero omana teemanaan.

Loimun jäsenille Kestotilaus 35,00 €, Vuositilaus 37,50 €. Tilatessasi verkkosivun www.ymparistojaterveys.fi -kautta ilmoita Tilauksen kommentit -kohdassa, että olet Loimun jäsen.

Lue lisää lehdestä täältä!

Lehden kansikuvia


Finlands Natur -lehti

Finlands Natur -lehti tarjoaa Loimun jäsenille ajankohtaista ja luotettavaa, alan asiantuntijoiden kirjoittamaa laadukasta luettavaa luonnostamme. Saat kielikylpyä ruotsiksi luontoreportaasien, henkilökuvien ja ympäristöuutisten muodossa ja tutustut samalla suomenruotsalaisen ympäristöliikkeen toimintaan.

Loimun jäsenille Kestotilaus 22 €, Vuositilaus 37,50 €. Tilatessasi verkkosivulla finlandsnatur.fi -kautta ilmoita ilmoita alennuskoodi LoimuNatur23 saadaksesi edun.

Lue lisää lehdestä täältä!

Kuvia painetusta lehdestä