Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat merkittäviä alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!

Kemia-lehti

Verkko vahvistuu. Saat kemia-lehti.fi:ssä enemmän ja useammin uutisia kemian alasta, yrityksistä ja tutkimuksista. Painettu lehti postitetaan sinulle kaksi kertaa: 18.3. ja 28.10.2024.

Uutiskirje ilmestyy kerran viikossa. Se tarjoaa kattauksen alan kiinnostavimmista kuulumisista, ihmisistä ja tapahtumista.

Kirjaudu! Julkaisemme vuoden alusta entistä enemmän uutisia kirjautumisen taakse.

Voit tilata lehden jäsenhintaan 60 € + 10% alv, normaalin tilaushinnan ollessa 95 € + 10% alv. Tilaus on voimassa 12 kuukautta, kulloinkin voimassa olevalla jäsenetuhinnalla, ja jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta. Tilaukseen sisältyvät myös näköislehdet vuoden 2023 alusta alkaen.

Tilaa lehti osoitteesta https://kemia-lehti.fi/tilaa-kemia-lehti/ Jotta saat jäsenhinnan, kirjoita tilauslomakkeelle sana ”Loimu” lomakkeen kohtaan ”Yritys”.Metsälehti

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti – polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä.

Loimun jäsenenä saat Metsälehden ja Metsälehti Makasiinin tilauksesta 30 % alennuksen. Metsälehden hinta vuodeksi on Loimun jäsenelle 116 euroa (normaalihinta 166,50 €) ja Metsälehti Makasiinin 73 euroa (normaalihinta 104€).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Metsälehden tilaaminen tapahtuu soittamalla asiakaspalveluun p.09 315 498 40 tai lähettämällä viesti tilaukset@metsalehti.fi Tilausta tehdessäsi mainitse, että kyseessä on Loimun jäsenetutilaus.Ympäristö ja Terveys -lehti

Ympäristö ja Terveys -lehti on ympäristöalan sitoutumaton ammattilehti. Lehti tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa yritysten ja julkisen sektorin ympäristöasioista vastaaville, päättäjille, toimijoille sekä kaikille ympäristöasioista kiinnostuneille. Lehden artikkelien kirjoittajia ovat alan asiantuntijat. Ympäristö ja Terveys-lehden keskiössä ovat ympäristönsuojelu, ympäristöterveys, rakennettu ympäristö, ympäristötekniikka sekä alan lainsäädännön kehitys. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa, jokainen numero omana teemanaan.

Loimun jäsenille lehden kestotilaus 37 €/vuosi, määräaikainen vuositilaus 39,50 €. Tilatessasi verkkosivun www.ymparistojaterveys.fi -kautta ilmoita Tilauksen kommentit -kohdassa, että olet Loimun jäsen.

Lue lisää lehdestä täältä!


Finlands Natur -lehti

Finlands Natur -lehti tarjoaa Loimun jäsenille ajankohtaista ja luotettavaa, alan asiantuntijoiden kirjoittamaa laadukasta luettavaa luonnostamme. Saat kielikylpyä ruotsiksi luontoreportaasien, henkilökuvien ja ympäristöuutisten muodossa ja tutustut samalla suomenruotsalaisen ympäristöliikkeen toimintaan.

Loimun jäsenille kestotilaus 22 € (määräaikaisen vuositilauksen normaalihinta on 35 €). Tilatessasi verkkosivulla finlandsnatur.fi -kautta, ilmoita alennuskoodi LoimuNatur24 saadaksesi edun.

Lue lisää lehdestä täältä!