Loimun jäsenkirje

Lähetämme jäsenille sähköpostitse tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista. Saat meiltä uutiskirjeitä, joissa kerromme ajankohtaista alasi edunvalvonnasta, työmarkkinatilanteesta ja jäseneduista.

Mikäli jäsenkirje ei tule sinulle, varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla jäsentiedoissa.

Lue lisää: Ohje jäsensivuille kirjautumiseen

Lue lisää: Ohje omien tietojen päivittämiseen

Varmista myös, että jäsenkirje ei ohjaudu sähköpostiohjelman roskapostiin tai muuhun vastaavaan kansioon – tai jää kiinni esimerkiksi organisaation roskapostisuodattimeen. 

Alla olevista linkeistä löydät ohjeet, miten yleisimmissä vastaanottavissa sähköpostiohjelmissa voit lisätä Loimun luotettujen lähettäjien joukkoon ja varmistaa, että saat ajankohtaiset uutiset omalta ammattiliitoltasi.

Microsoft Outlook

Gmail

Google Gmail-sähköpostiohjelma lajittelee saapuneita sähköposteja, mutta voit luokitella vastaanottamiasi kirjeitä ja vaikuttaa mitkä kirjeistä näet sähköpostisi päänäkymässä. 

Gmail lajittelee automaattisesti saapuneet viestit kategorioittain omille välilehdilleen. Ensisijaiseksi luokiteltavat viestit näkyvät sähköpostisi päänäkymässä, kun taas muut kategoriat eri välilehdillään, joita on viisi: ensisijainen, sosiaaliset verkostot, tarjoukset, ilmoitukset ja keskusteluryhmät.

Gmailin käyttäjänä voit luokitella saamiasi kirjeitä ja vaikuttaa siihen, että Loimun jäsenkirjeet saapuvat suoraan päänäkymään. Esimerkiksi tarjoukset-välilehdelle saapuneen uutiskirjeen voit vetää hiirellä ensisijaiset-välilehdelle ja samalla hyväksyä Gmailin ehdotuksen merkitä kirjeen lähettäjä ensisijaiseksi, jolloin lähettäjän kirjeet menevät jatkossa toivotulle sivulle. 

Lue lisää Gmailin välilehdistä

Yahoo

HotmailJos et missään tapauksessa halua jäsenkirjettä, voit omissa jäsentiedoissasi valita kieltovaihtoehdon.