Jäsenkirje

Lähetämme jäsenille sähköpostitse tietoa jäsenyyteen ja palveluihimme liittyvistä asioista. Saat meiltä jäsenkirjeitä, joissa kerromme ajankohtaista alasi edunvalvonnasta, työmarkkinatilanteesta ja jäseneduista.

Loimun jäsenkirjeellä kerrotaan työelämän ja työmarkkinoiden ajankohtaisista aiheista 11 kertaa vuodessa. Lisäksi saat jäsenetuihin liittyvää, rahanarvoista tietoa.

Lisäksi kerromme koulutustarjonnasta Loimu kouluttaa -jäsenkirjeellä, joka ilmestyy kuukauden loppupuolella, 11 kertaa vuodessa.  Loimu tarjoaa sinulle joka kuukausi mittavan määrän koulutuksia, ota niistä hyöty irti! 

Jäsenkirje lähetetään jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jotta jäsenkirje ja muu jäsenviestintämme tavoittaa sinut, jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen tulisi olla ajan tasalla. OmaLoimussa voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi ”Omat tiedot” -kohdassa.

Lue lisää: Ohje omien tietojen päivittämiseen

Lue lisää: OmaLoimu-asiointipalvelu

Eikö jäsenkirje silti tule perille?

Jos jäsenkirje ei tule perille, vaikka olet tarkistanut sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden, varmista, että jäsenkirje ei ohjaudu sähköpostiohjelman roskapostiin tai muuhun vastaavaan kansioon – tai jää kiinni esimerkiksi organisaation roskapostisuodattimeen. 

Olemme havainneet ongelmia etenkin seuraavissa sähköpostipalveluissa niiden sähköpostilaatikon täyttyessä: @jippii.fi, @kolumbus.fi, @luukku.com ja @welho.com-osoitteita.

Alla olevista linkeistä löydät ohjeet, miten yleisimmissä vastaanottavissa sähköpostiohjelmissa voit lisätä Loimun luotettujen lähettäjien joukkoon ja varmistaa, että saat ajankohtaiset uutiset omalta ammattiliitoltasi:

Microsoft Outlook

Gmail

Google Gmail-sähköpostiohjelma lajittelee saapuneita sähköposteja, mutta voit luokitella vastaanottamiasi kirjeitä ja vaikuttaa mitkä kirjeistä näet sähköpostisi päänäkymässä. 

Gmail lajittelee automaattisesti saapuneet viestit kategorioittain omille välilehdilleen. Ensisijaiseksi luokiteltavat viestit näkyvät sähköpostisi päänäkymässä, kun taas muut kategoriat eri välilehdillään, joita on viisi: ensisijainen, sosiaaliset verkostot, tarjoukset, ilmoitukset ja keskusteluryhmät.

Gmailin käyttäjänä voit luokitella saamiasi kirjeitä ja vaikuttaa siihen, että Loimun jäsenkirjeet saapuvat suoraan päänäkymään. Esimerkiksi tarjoukset-välilehdelle saapuneen uutiskirjeen voit vetää hiirellä ensisijaiset-välilehdelle ja samalla hyväksyä Gmailin ehdotuksen merkitä kirjeen lähettäjä ensisijaiseksi, jolloin lähettäjän kirjeet menevät jatkossa toivotulle sivulle. 

Lue lisää Gmailin välilehdistä

Yahoo

Hotmail

Jäsenkirjeiden arkisto

Tiesithän, että löydät aiemmin ilmestyneet jäsenkirjeet Jäsensivuilta? Jäsensivuilla on myös muuta hyödyllistä tietoa, kuten Palkkanosturi, jolla voit selvittää eri toimialojen palkkatasoa ja Loimun tilaisuuksien tallenteista koostettu Tallennekirjasto.

Jos et missään tapauksessa halua jäsenkirjettä, voit omissa jäsentiedoissasi valita kieltovaihtoehdon.