Loimus medlemsbrev

Vi skickar information om medlemskapet till medlemmarna per e-post.

Du får nyhetsbrev på finska och engelska, där vi informerar dig om intressebevakningen inom din bransch, arbetsmarknadssituationen och medlemsförmånerna.

Det lönar sig också att öppna vårt finskspråkiga medlemsbrev för där hittar du avsnittet Briefly in English!

Om du inte får medlemsbrevet, se till att din e-postadress är uppdaterad i medlemsinformationen. Du kan uppdatera medlemsinformationen genom att logga in på medlemssidorna och välja avsnittet för egna uppgifter (”Omat tiedot”).

Lue lisää: Så här loggar du in på medlemssidorna

Se också till att medlemsbrevet inte styrs till skräpposten eller liknande mappar i e-postprogrammet – eller fastnar till exempel i organisationens skräppostfilter. 

I länkarna nedan hittar du anvisningar om hur du lägger till Loimu i listan över betrodda avsändare i de vanligaste mottagande e-postprogrammen och se till att du får aktuella nyheter från ditt eget fackförbund.

Microsoft Outlook (på engelska)

Gmail

E-postprogrammet Google Gmail sorterar inkommande e-postmeddelanden, men du kan själv kategorisera dem och påverka vilka brev du ser i huvudvyn.

Gmail sorterar nya meddelanden automatiskt i kategorier som har egna flikar. Meddelanden som kategoriseras som primära visas i huvudvyn i din inkorg, medan de andra kategorierna visas på sina olika flikar. Det finns fem kategorier: Primär, Kampanjer, Socialt, Uppdateringar och Forum.

Som Gmail-användare kan du kategorisera de brev du får och påverka att Loimus medlemsbrev kommer direkt till huvudvyn. Om du till exempel får ett nyhetsbrev på fliken Erbjudanden kan du dra nyhetsbrevet med muspekaren till fliken Primär. Samtidigt kan du acceptera Gmails förslag om att markera avsändaren av brevet som primär, så att avsändarens brev går till önskad sida i framtiden.

Läs mer om Gmail-flikar (på engelska)

Yahoo (på engelska)

Hotmail (på engelska)Om du inte alls vill ha medlemsbrev kan du förbjuda dem i din medlemsinformation.