Verkkovalmennukset

Loimulla on tarjolla useita verkkovalmennuksia, joiden avulla voit vahvistaa työnhakutaitojasi ja osaamistasi. Valmennukset ovat jäsenelle maksuttomia, osa on itsenäisesti tehtäviä, lyhyitä verkkovalmennuspolkuja, ja osa ohjattuja ja aikataulutettuja ryhmävalmennuksia. Päivitämme tarjontaamme jatkuvasti.

Itsenäisesti suoritettavat lyhyet verkkovalmennukset

Näihin valmennuksiin voit ilmoittautua milloin vain ja voit myös tehdä ne oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tunne itsesi -verkkovalmennus 17.5.-31.8.2024

Tunne itsesi – verkkovalmennus on suunniteltu erityisesti uran muutostilanteisiin. Se on mainio kumppani itsereflektointiin, omien ajatusten tueksi.

Valmennus tehdään itsenäisesti verkko-oppimisalustalla, ja siihen kuuluu viisi osiota:

  • Merkityksellisyys
  • Arvot
  • Motivaatio
  • Osaaminen
  • Mahdollisuudet

Työnhaun tueksi

Timanttinen työhakemus

Hyvin analysoitu työpaikkailmoitus auttaa sinua muokkaamaan hakemuksesi juuri työnantajan toiveisiin. Tässä valmennuksessa rakennat timanttisen hakemuksen kohta kohdalta. Opit, miten voit tuoda esille motivaatiosi ja kuinka perustelet osaamisesi. Kun olet valmis, sinulla on kertynyt vastauksistasi napakka teksti hakemukseen.

Kolmen askeleen CV-valmennus

Tämä CV-valmennus opastaa sinut kolmen teeman kautta CV:n saloihin. Valmennuksen suorittaminen vie aikaa vain 10 minuuttia, ja voit aloittaa kurssin milloin tahansa.

LinkedIn loimuamaan

LinkedIn on oiva työkalu jatkuvaan ammatilliseen profiloitumiseen, verkottumiseen ja tiedonhakuun. Tässä omatoimisessa valmennuksessa omaksut LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet ja saat varmuutta ja sujuvuutta LinkedInin käyttöön.

Ryhmänä suoritettavat verkkovalmennukset

Keväisin starttaa Valmiina työelämään -verkkovalmennus, joka on suunnattu vastavalmistuneille tai valmistumassa oleville henkilöille, jotka kaipaavat tukea työnhakuun. Lisäksi tarjoamme verkkopohjaisesti myös erilaisille vertaisryhmille valmennuksia.

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus starttaa 31.10.2024

Työnhaussa tai uramuutostilanteissa kaikki lähtee oman osaamisen tunnistamisesta. Koulutuksen teemoja ovat:

  • Mitä osaaminen on ja mistä kaikkialta sitä kertyy?
  • Millaista työelämäosaamista minulla on ja miten sitä arvioin?
  • Mitkä ovat henkilökohtaiset vahvuuteni?
  • Miten kerron osaamisesta vakuuttavasti?

Koulutus antaa hyvät valmiudet työnhakuun, urasuunnitteluun ja oman polun kirkastamiseen. Opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi.

Valmennus rakentuu verkkoalustalla olevista pohjamateriaaleista ja tehtävistä sekä ryhmän ja valmentajan kanssa käytävistä keskusteluista.

Ilmoittautuminen aukeaa elokuussa.