Verkkovalmennukset

Loimulla on tarjolla useita verkkovalmennuksia, joiden avulla voit vahvistaa työnhakutaitojasi ja osaamistasi. Valmennukset ovat jäsenelle maksuttomia, osa on itsenäisesti tehtäviä, lyhyitä verkkovalmennuspolkuja, ja osa ohjattuja ja aikataulutettuja ryhmävalmennuksia. Päivitämme tarjontaamme jatkuvasti.

Itsenäisesti suoritettavat lyhyet verkkovalmennukset

Näihin valmennuksiin voit ilmoittautua milloin vain ja voit myös tehdä ne oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Timanttinen työhakemus

Hyvin analysoitu työpaikkailmoitus auttaa sinua muokkaamaan hakemuksesi juuri työnantajan toiveisiin. Tässä valmennuksessa rakennat timanttisen hakemuksen kohta kohdalta. Opit, miten voit tuoda esille motivaatiosi ja kuinka perustelet osaamisesi. Kun olet valmis, sinulla on kertynyt vastauksistasi napakka teksti hakemukseen.

Kolmen askeleen CV-valmennus

Tämä CV-valmennus opastaa sinut kolmen teeman kautta CV:n saloihin. Valmennuksen suorittaminen vie aikaa vain 10 minuuttia, ja voit aloittaa kurssin milloin tahansa.

LinkedIn loimuamaan

LinkedIn on oiva työkalu jatkuvaan ammatilliseen profiloitumiseen, verkottumiseen ja tiedonhakuun. Tässä omatoimisessa valmennuksessa omaksut LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet ja saat varmuutta ja sujuvuutta LinkedInin käyttöön.

Ryhmänä suoritettavat verkkovalmennukset

Kaksi kertaa vuodessa starttaa Valmiina työelämään -verkkovalmennus, joka on suunnattu vastavalmistuneille tai valmistumassa oleville henkilöille, jotka kaipaavat tukea työnhakuun. Lisäksi tarjoamme verkkopohjaisesti myös erilaisille vertaisryhmille valmennuksia.

Valmiina työelämään -verkkovalmennus starttaa 19.4.2023

Oletko vastavalmistunut ja etsimässä ensimmäistä alan työpaikkaa? Takkuaako työnhaku, kaipaatko ehkä tukea osaamisen tunnistamiseen tai mietitkö miten erottua työnhaussa?

Loimun Valmiina työelämään -uravalmennus on suunnattu hiljattain opintonsa päättäneille tai juuri valmistumassa oleville jäsenillemme. Valmennus on jäsenille maksuton.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua

  • vahvistamaan työnhakutaitojasi
  • tunnistamaan uramahdollisuuksia
  • ylläpitämään työnhakuvirettä
  • löytämään keinoja työnhakuun liittyvien takaiskujen käsittelyyn.