Timanttinen työhakemus

Hyvin analysoitu työpaikkailmoitus auttaa sinua muokkaamaan hakemuksesi juuri työnantajan toiveisiin. Tässä valmennuksessa rakennat timanttisen hakemuksen kohta kohdalta. Opit, miten voit tuoda esille motivaatiosi ja kuinka perustelet osaamisesi. Kun olet valmis, sinulla on kertynyt vastauksistasi napakka teksti hakemukseen.

Kenelle

Valmennus on sopii erityisen hyvin tilanteeseen, jossa työnhakukokemusta on vähän tai se ei ole tuottanut tulosta. Tästä valmennuksesta voi olla myös hyötyä, jos pohdiskelet mihin suuntaan sinun kannattaa hakemuskirjettäsi kehittää.

Parhaiten valmennus toimii silloin, kun sinulla on jo olemassa jonkinlainen luonnos hakemuksesta tai työpaikkailmoitus, johon haluat hakemuksen laatia.

Toteutus

Valmennus tehdään itsenäisesti verkko-oppimisalustalla. Vastauksesi eivät näy muille valmennusta suorittaville.

Valmennus sisältää kaikkineen viisi tehtävää. Kun olet valmis, sinulla on kertynyt vastauksistasi tekstirunko hakemukseen. Ennen kuin aloitat, ota esille ilmoitus, johon haluat muokata hakemuksen.

Kesto

Aikaa valmennuksen suorittamiseen menee noin 20-30 minuuttia.

Tästä mukaan

Voit aloittaa valmennuksen sinulle parhaiten sopivana aikana, vaikka saman tien. Rekisteröidy mukaan alla olevalla linkillä. Tarvitset rekisteröitymiseen jäsennumerosi, joka löytyy esimerkiksi jäsenkirjeestä.