Loimu 5 vuotta — juhlatulet syttyvät

Loimu täyttää 5 vuotta! Olet tervetullut mukaan juhlatulillemme kautta Suomen.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät.

Juhlavuonna Loimu on tullut lähelle kampuksilla, paikallisissa jäsentilaisuuksissa, jäsenyhdistysten tilaisuuksissa, sidosryhmätilaisuuksissa ja monin muin tavoin. Seuraa juhlavuoden ohjelmaa tältä verkkosivulta ja somekanavilla #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Juhlavuoden iltajuhla

Iltajuhlassa 19.11.2022 oli lyömätön yhdistelmä kiinnostavaa ohjelmaa hyvässä loimulaisessa seurassa.

Uutinen: viisivuotiasta Loimua juhlittiin Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla
Lue lisää iltajuhlasta

Seuraa juhlavuoden kuulumisia!

Jäsenlehden sivuilla kuullaan aktiivijäsenten ja luottamushenkilöiden kertomana muun muassa miten Loimu syntyi, muistellaan Loimun syntyaikojen tunnelmia ja tavoitteita, peilataan niitä toteutuneeseen sekä valoisampaan tulevaisuuteen. Lisäksi käydään läpi Loimun 5-vuotisen taipaleen saavutuksia.

Uutinen: Viisivuotiasta Loimua juhlittiin Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla

Uutinen: Loimun juhlavuoden aluetilaisuus Oulussa

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Rovaniemellä

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Turussa

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Helsingissä

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Joensuussa ja Kuopiossa


Juhlatulien yleisöä
Juhlatulien yleisöä

Loimun tilaisuudet ovat terveysturvallisia

Teemme yhdessä tapahtumasta turvallisen noudattamalla voimassa olevia, alueellisia koronaan liittyviä terveysturvallisuuskäytäntöjä Loimun läsnäolotilaisuuksissa.

Tule tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana. Jäsentemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Jääthän kotiin, jos olet altistunut koronavirukselle. Käytä jo matkalla kasvomaskia suositusten mukaisesti. Jos unohdit maskin, ota yhteyttä paikalla olevaan Loimun henkilöstöön. Tilaisuuksissa on tarjolla kasvomaskeja osallistujille.

Yski tai aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Saavuttuasi pese kädet heti. Pese tai desinfioi kädet usein. Käsidesiä tarjolla kaikissa tapahtumatiloissamme. Vältä pintojen koskettelua ja säilytä riittävä turvaväli muihin läsnäolijoihin, erityisesti tilanteissa, joissa jonojen muodostuminen on mahdollista.

Noudatamme voimassa olevia, alueellisia viranomaissuosituksia. Lisätietoa Aluehallintoviraston verkkosivuilta ja koronatietosivuilta.

Juhlatulien yleisöä