Loimu 5 vuotta — juhlatulet syttyvät

Loimu täyttää 5 vuotta! Olet tervetullut mukaan juhlatulillemme kautta Suomen.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät.

Juhlavuonna Loimu tulee lähelle kampuksilla, paikallisissa jäsentilaisuuksissa, jäsenyhdistysten tilaisuuksissa, sidosryhmätilaisuuksissa ja monin muin tavoin. Iltajuhlassa 19.11.2022 on luvassa lyömätön yhdistelmä kiinnostavaa ohjelmaa hyvässä loimulaisessa seurassa. Varaa päivä kalenteristasi jo nyt — ilmoittautuminen iltajuhlaan avataan myöhemmin.

Ensi vuoden jäsenlehden sivuilla kuullaan aktiivijäsenten ja luottamushenkilöiden kertomana muun muassa miten Loimu syntyi, muistellaan Loimun syntyaikojen tunnelmia ja tavoitteita, peilataan niitä toteutuneeseen sekä valoisampaan tulevaisuuteen. Lisäksi käydään läpi Loimun 5-vuotisen taipaleen saavutuksia.

Kevään aikana juhlatulet syttyvät Jyväskylässä, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Seuraa juhlavuoden ohjelmaa tältä verkkosivulta ja somessa #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Tule mukaan juhlatulille!

Juhlatulien tarkempi aikataulu ja tapahtumapaikat päivitetään tälle sivulle, kun tilavaraukset ja muut valmistelut saadaan valmiiksi.

Juhlatulien paikkakuntakohtaiset tiedot löydät tämän sivun lopusta ja tapahtumakalenteristamme hakusanalla juhlavuosi. Varaa päivä kalenteriin vaikka heti!

Juhlavuoden tapahtumia